Naptár - Nap-tár-ház 2017Hogy Önnek könnyebb legyen megtalálni a személyiségéhez vagy a cég profiljához legjobban illő, praktikus naptárat

Megjelent a Nap-tár-ház 2017-es naptárkatalógusa, mely a már megszokott felhasználóbarát módon mutatja be a jövő esztendőre megrendelhető naptárkínálatot.

Letisztult forma a tiszta, logikus gondolatoknak, inspiráló motívumok a kreatív elméknek? Egyszínű agenda, amely illik öltönyéhez, kosztümjéhez, táskájához – vagy épp a kedvenc színét szeretné nap mint nap látni, hogy jó napja legyen? Színek, minták kavalkádja, hogy naptára híven tükrözze személyiségét? A napi, a heti, a havi bontású naptárat kedveli? Tudni szeretne az aktuális névnapokról, ünnepekről, a holdfázisokról?

Mivel megtalálni a legmegfelelőbb naptárat, jegyzetfüzetet, kalendáriumot, hordozható határidőnaplót nem mindig könnyű, a katalógus felépítése a lehető legegyszerűbbé teszi a választást:

  • Jelmagyarázat – hogy könnyen utánanézhessen, a kiválasztott naptár rendelkezik-e az Ön által kedvelt megoldásokkal
  • Fantázianevek – hogy megtalálja a személyiségéhez illő terméket
  • Formatervezett, exkluzív kiegészítő tollak – hogy az agenda és a toll harmóniája tükrözze tulajdonosának kiegyensúlyozottságát
  • Külső-belső fotó – hogy az agenda ne csak kívülről esztétikus, de belülről praktikus legyen
  • Termékleírások – hogy segítsenek a választásban
  • Színkód – hogy a keresett naptártípust könnyen fellapozhassa

És ne feledjük:

  • Könyöklők, asztali és fali naptárak széles választékban – az, hogy mit látunk magunk körül nap mint nap, hat (munka)kedvünkre, de hatással van az irodánkba belépő vendégre, partnerre egyaránt

Szerezze be időben az Ön és cége számára megfelelő fali és asztali naptárokat, határidőnaplókat, kalendáriumokatmi segítünk Önnek.

Gondoljuk együtt végig, mire lesz szükség a 2017-es évben!

Asztali naptárak: Munkába érkezéskor, amíg a gép bekapcsol, gyorsan átfuthatjuk aznapi teendőinket, rendszerezhetjük gondolatainkat. Munka közben pedig mindig szem előtt van a monitor mellett álló naptár – nem kell megszakítani a munkafolyamatot, és a számítógépen ellenőrizni a határidőket.

Az asztali naptárak között megtalálja a legegyszerűbb, hétköznapi típus mellett a különböző témájú képekkel illusztrált termékeket is (utazás, ízek, természet). Kínálatunkban kisebb és nagyobb méretű, többféle idő- és napbeosztással rendelkező, többnyelvű változatú, álló és fekvő formátumú naptár is található.

Asztali könyöklők: Ezek talán a legpraktikusabb megoldások, hiszen a heti lebontás mellett az aktuális hónapot is feltüntetik. Ugyanakkor a könyöklők egyszerre naptárak, jegyzetfüzetek és határidőnaplók – semmi sem felejtődhet el!

Fali naptárak: A legfontosabb határidők jelölésére a legalkalmasabb a falinaptár. Nemcsak saját használatra! Egy-egy fontos információ az egész iroda számára jól láthatóvá válhat, így nem felejtődhet el. Annak megfelelően, ki hogyan szeret tervezni, a fali naptárak éves, 2-3 hónapos (speditőrök) és havi lebontásban is elérhetőek.

A falinaptár kínálatának kiválasztásánál gondoltunk az utazás, az ízek, a horgászat, a kertek, a sportok vagy a sztárok szerelmeseire éppúgy, mint azokra, akik szeretik az autókat, a hagyományőrzést vagy a festészetet. A gyermekeknek mesefigurás, illetve kreatív naptárral kedveskedünk, a családoknak tervezésre alkalmas, nagyobb írófelülettel rendelkező naptárakat kínálunk. Naptáraink közül sok a több nyelven készült, és van, amelyik a nemzetközi ünnepeket is jelöli, illetve reklámfelülettel rendelkezik.

Általános határidőnapló: Sokszor az apróságokon sokkal több múlik, mint hinnénk. Egy egyéniségünket kifejező határidőnapló éppolyan fontos lehet egy tárgyalás során, mint a ruha, melyet viselünk, vagy az, ahogyan viselkedünk, ahogyan beszélünk.

Zsebnaptár: Ha velünk van, soha nem fordulhat elő, hogy valamit nem tudunk lejegyezni. Ez a naptártípus kis méretének köszönhetően akár a farzsebben is elfér.

Gyűrűs kalendáriumok: A leginkább egyedivé ez a határidőnapló varázsolható. A lapcsomagoknak köszönhetően mindenki úgy állíthatja össze naptárát, ahogyan számára a legmegfelelőbb. A lapok természetesen igény szerint bővíthetők, cserélhetők.

Tárgyalási napló: Ügyfeleink adatainak, a tárgyalás során megbeszéltek feljegyzése mellett ebbe a naptártípusba megjegyzéseket, gondolatokat fűzhetünk a jegyzetekhez, teendőkhöz.

Hogyan rendelhetünk?

Választhatjuk a hagyományos, kézben fogható nyomtatott naptárkatalógust ITT, vagy az elektronikus formájút ITT. Ebben az esetben választás után az adott termék rendelési kódja alapján gyorskereséssel vagy összetett kereséssel rendelhetünk a www.depot.hu-n.

Ha azonban jobban szeretnénk közvetlenül a webáruház honlapján keresgélni, elég az alábbi linkre kattintani: http://www.depot.hu/irodaszer/irodai-papiraru/naptar-agenda-betetlap. Itt a naptárak, agendák között termékcsoportonként megtaláljuk a teljes kínálatot képpel, leírással.