Íróasztal

Hozza meg a legjobb döntést!

Ahogy már számos írásunkban hangoztattuk, az iroda elrendezésének praktikusnak kell lennie, kényelmes környezetet kell teremteni annak érdekében, hogy a dolgozók kellemesen, zavartalanul és így hatékonyan végezhessék munkájukat.

Mivel a dolgozók hétköznapjaikon hosszú órákat töltenek az íróasztaluknál ülve, határozottan állíthatjuk, hogy a székek és az asztalok a legfontosabb irodai bútorok. A megfelelő irodai széknek már szenteltünk egy cikket, ez alkalommal az asztalokat helyezzük reflektorfénybe.

Ami a legfontosabb, hogy az asztalnak stílusában, méretében, formájában, színében és anyagában is illeszkednie kell a környezetébe.

Ami az asztal elrendezését illeti, többféle lehetősége van. Az első, hogy „U” alakot formál több modellből, ennek előnye, hogy minden kéznél van, úgy rendezheti a papírjait, hogy bármerre fordul, a keze ügyében legyen az, amit keres. A második lehetőség, hogy a bútorokat „L” alakba rendezi. Ennek az elrendezésnek az előnye, hogy az iroda bármely részéhez jól alkalmazkodik, akár a sarokban is jól mutat.

Asztalkínálatunkban minőségi ALBA és MAYAH termékek is szerepelnek. Íróasztalok és tárgyalóasztalok mellett nálunk egyéb termékeket is talál. Asztal alá szerelhető billentyűzettartó polcot, ugyanígy asztal alá szerelhető PC tartó állványt, kisméretű, ügyfélváró helyiségbe ideálisan illeszkedő asztalkát és íves tárgyalótoldatot is kínálunk.

Ne feledje, hogy a környezet jelentősen meghatározza a dolgozók munkavégzését. Az iroda berendezése hamar megtérülő befektetés.

Ha a választáshoz segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött biztosan megtaláljuk az Ön számára is, amit keres. A depot.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.