Idén is elindult a Leitz pontgyűjtő akciója, mely révén rengeteg ajándék várja, hogy gazdára találjon.

Banner-Leitz-promo-201311

A pontgyűjtő akció korlátozás nélküli, bárki részt vehet benne. A teendők egyszerűek.

A Depot.hu irodaszer webáruházban azokat a termékeket, melyek a pontgyűjtő akció részét képezik, ehhez illeszkedő logóval láttuk el, így első ránézésre látható, hogy mely termékek vásárlásáért járnak pontok.

A pontgyűjtés mindössze három lépésből áll, melyek a következők:

  • Első lépésben ki kell választani a vásárolni kívánt termékeket azok közül, melyek rendelkeznek pontgyűjtő logóval.
  • Az irodaszerek kézhezvételekor a pontgyűjtő akciós matricákon kódok találhatók. Ezeket a kódokat fel kell tölteni egy gyors regisztráció után a Leitz weboldalára (http://www.leitz.com/performance).
  • Amikor a kiszemelt ajándék pontértéke összegyűlt, akkor azt be lehet váltani.

A pontgyűjtő akció időtartama lehetőséget ad arra, hogy bármely ajándékot megszerezzük. Az akció határideje 2014. március 31.

Ajándékok

Az ajándékok úgy lettek összeválogatva, hogy azok illeszkedjenek a modern munkavégzéshez, valamint kellemesebbé tegyék a pihenés pillanatait.

  • Forgatható asztali táblagép állvány
  • Elegáns jegyzetfüzet
  • Hordozható hangszóró, mely minden jack kimenettel rendelkező készülékre csatlakoztatható
  • Gyertyafényt imitáló hangulatlámpa
  • Fényerőszabályozós asztali LED lámpa usb töltő funkcióval
  • Vezeték nélküli Bluetooth sztereó hangszóró

Az ajándékok piaci értéke 5 ezer forinttól 50 ezer forintig terjed. A pontértékük is az értékük függvényében lett kialakítva.

Ezeknek az ajándékoknak a megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint a promóciós matricákon található kódokat feltölteni a Leitz oldalán.

Az akcióban részt vevő termékek

Az akcióban részt vevő termékek oly módon lettek összeállítva, hogy mindenki megtalálja saját maga számára a megfelelő eszközöket.

Akár irodai, akár otthoni körülmények között történik a munkavégzés, esetleg gyakori mobil munkavégzésről van szó, a termékek között minden réteg számára megvannak a megfelelő eszközök, melyek elősegítik a hatékonyságot.

Hagyományos irodai munkavégzés legnépszerűbb kiemelt termékei: tűzőgépek, lyukasztók, iratrendezők, irattálcák, iratpapucsok, továbbá univerzális asztali töltők és hangfalak.

Otthoni munkavégzés legnépszerűbb kiemelt termékei: fiókos irattárolók, forgatható asztali táblagép állvány, tűzőgépek, lyukasztók, papírkosarak, iratpapucsok, iPhone tokok.

Mobil munkavégzés legnépszerűbb kiemelt termékei: iPhone tok, iPad tok, Privacy tok, jegyzetfüzetek, töltők.

Akár a pontgyűjtő akcióban részt vevő termékeket nézzük, akár a pontokért beváltható ajándékokat, láthatjuk, hogy a legfőbb cél a munkavégzés hatékonyságának és kényelmének növelése.

Használja ki Ön is a lehetőséget! Vásároljon matricával ellátott termékeket ITT, gyűjtse a pontokat, és válasszon az értékes ajándékok közül kedvére!

Leitz-irodaszerekkel-a-tokeletes-teljesitmenyert