Post-it Memoboard az üzenőtáblák feltörekvő generációja!post-it-parafamintas-uzenotabla

A Post-it® üzenőtábla könnyű, egyszerűen felhelyezhető és ami a legnagyobb előnye a hagyományos üzenőtáblákkal szemben, hogy nem igényel semmiféle segédeszközt a papírlapok és üzenetek felhelyezéséhez.

A 3M a Post-it® Super Sticky jegyzettömböknél jól bevált egyedileg kifejlesztett ragasztóanyagát ezúttal nem a termék hátoldalára, hanem a felületére vitték fel, ezáltal bármilyen papírlap, jegyzet, fénykép, meghívó, névjegykártya stb. könnyedén megtapad rajta, majd tetszés szerint áthelyezhető, ill. eltávolítható anélkül, hogy a papíron a ragasztó nyomot hagyna. Mivel az üzenőtábla „önmagától” rögzíti az üzenteket, alkalmazásakor elkerülhetők a nemkívánatos balesetek, amiket a rajzszögek gombostűk okozhatnak.

Klasszikus színeinek és praktikus méretének köszönhetően bármilyen falon jól mutat; az irodától a konyháig. Hamarosan szélesítjük kínálatunkat az Európában már nagy népszerűségnek örvendő modern, dekorációs üzenőtáblákkal.

A klasszikus színek mellett már beszerezhető a Post-it® szárazon törölhető üzenőfal, ami Super Sticky ragasztóval bevont hátlapjának köszönhetően erősen tapad, ugyanakkor eltávolításakor nem hagy nyomot a fal felületén, egyszerűen fel-, ill. áthelyezhető, könnyen törölhető és tisztán tartható, 3D kerete megvédi a falat a filctoll túlszaladásától. Bármilyen felületen használható, hordozhatóságának köszönhetően kiállításokon, bemutatókon, tréningeken is hasznos segítség lehet.

Az óriás Post-it®post-it-asztali-meeting-chart

A Post-it® Meeting Chart lapok hátoldala – hasonlóan a Post-it® jegyzettömbökhöz – speciális Super Sticky ragasztóréteggel lett bevonva, így ha egy lapot a perforáció mentén eltávolítunk, akkor a falra vagy bármilyen nagy felületre felragasztva továbbra is szem előtt tarthatjuk.

A Post-it® Meeting Chart öntapadó papírokhoz nincsen szükség állványra, mert kialakítása lehetővé teszi különböző alkalmazását. Kapható falra rögzíthető, akasztható és asztalra állítható változata, továbbá valamennyi típus hordozható is egyúttal.

Aki szereti az újszerű, praktikus és látványos megoldásokat, biztosan kedvelni fogja a 3M innovatív termékeit. Így a felírt információ nem vész el, mivel a lapok nem takarják egymást és minden magyarázat egyszerre látható.