Kreatív csoport, üzleti prezentáció, munkatársak tapsolnak

Az üzleti szférában, az oktatásban, a marketing szegmensben kiemelt jelentősége van a prezentációknak. A sikeres előadások, bemutatók záloga lehet a modern technológiai felszereltség, ezért erre a célra is bőséges kínálatot biztosítunk. Megtalálhatók nálunk azok a szükséges gépek, eszközök, kiegészítők, melyeket egy helyről beszerezve elősegíthetjük a prezentáció sikerességét technikai szempontból.

A gördülékeny lebonyolítás sokszor egészen apró részletekben rejlik. Nem elég egy jó vetítővászon, sokszor például a filctoll, a szivacs, vagy épp egy jó állvány hiányzik csak ahhoz, hogy minden a legnagyobb rendben folyjék a prezentáció során. Most megmutatjuk a legfontosabb pontokat egy ilyen alkalom, illetve a rendszeres előadások előkészítése kapcsán.

Fólia, filc borítás, vászon

Az alapkellékek beszerzése előtt érdemes a szükséges funkciókat feltérképezni, ami az adott helyzetben a leginkább testreszabott megoldást jelentheti számunkra. Ilyenkor el kell dönteni, hogy csak kézzel rajzolt ábrákra, jól látható feliratokra, és/vagy vetítésre is szükség lesz. A multinacionális cégeknél elvárás lehet a digitális prezentáció megosztása a kollégákkal, erre a célra vetítővásznat is be kell szerezni.

Fix, vagy mobil megoldást keresel?

A vetítővászon és az írásvetítő lehet fixen konzollal beszerelt, vagy hordozható is, csak személyes igényeink határozzák meg, melyikre van inkább szükség. Ha a táblás, rajzolós megoldásban gondolkodunk, akkor a táblához érdemes fóliát is beszerezni, amin a speciális filctollak jól elboldogulnak majd, és szépen látható, színes ábrákat rajzolhatunk a közönség kedvére. Az oktatásban ezek a kellékek ma már nélkülözhetetlenek. A pormentes, krétamentes tantermek sokkal modernebbek és egészségesebbek is, mint hagyományos elődjeik.

Mágneses táblatörlő

A táblatörlő szintén nagyon fontos, ha a filctollas tábla mellett tesszük le a voksunkat. Kényelmi és funkcionális szempontból is előnyös, ha egy filc borítású és mágneses modellt szerzünk be, hiszen ezt folyamatosan kéznél tudhatjuk, a táblához rögzíthetjük, nem fog leesni, eltűnni. Szintén praktikus megoldás lehet, ha egy olyan táblatörlőt szerzünk be, melybe 3 db filctoll is rögzíthető. Prezentáció közben így mindig lesz hova nyúlnunk, ha esetleg az egyik kifogyna, illetve nem kell keresgélni az asztalon, fiókban.

Falitérkép, világtérkép

A gazdasági szakemberek, a multinacionális cégek, vagy épp a földrajz óra szerves kelléke lehet a falitérkép. Ami ugyan kiegészítő elem, mégis remekül beilleszthető egy komplex prezentációba. Azoknak, akik a területi megoszlásokról, világszintű eladási statisztikákról, vagy épp az üzletág többszáz országra kiterjedő területi hatályáról tartanak előadást, jó szolgálatot tehet egy városról, országokról készült falitérkép.

A magyarázatokhoz, és a kényelmes előadáshoz egy teleszkópos mutatópálca, vagy a még modernebb piros lézermutató is dukál! A papírokat, jegyzeteket pedig elhelyezhetjük egy laptartóban.

Tisztítás, higiénia

A filctollas tábla lemosása speciális tisztítószerekkel, oldószerekkel történhet. Erre a célra megtalálható a kínálatunkban a nedves tisztítókendő, speciális tisztítófolyadék, és a külön erre a célra használatos puha törlőszivacs is.

Persze az extra felszereltség érdekében még egyéb praktikus kiegészítők is találhatók a kategóriában, melyeket érdemes átböngészni, hogy semmi se maradjon le a listáról.

A prezentációkhoz makulátlan technikai hátteret és sok sikert kívánunk!