A reklámajándékok haszna

Napjainkban a reklámajándékok igazán divatosak. Nem csoda, hiszen személyre szabhatóak, és nem csak használati tárgy, hanem akár örök emlék is válhat belőlük. Nézzük, kinek adható reklámajándék, és milyen célt érhetünk el vele.

Reklámajándék dolgozókra szabva

A dolgozóknak mindig van okunk ajándékot adni. Egyrészt gondoljunk csak a névnapokra, születésnapokra, másrészt a díjátadókra, és az eredmények elismerésére.

Az ajándék lehetőleg legyen szezonhoz igazodó: nyáron ne termoszt ajándékozzon, de egy feliratos bögre, esernyő vagy fényképkeret például bármikor adható.

Egy valamirevaló cég pedig alapból tart a munkahelyen feliratozható ruházati termékeket, hiszen mindig jól jöhetnek. Egy póló, vagy baseball sapka nem csak egy lazább konferencián, de egy kalandparkos, vagy bográcsolós csapatépítőn is megadja az alaphangulatot.

Tippek dolgozóknak szánt reklámajándékokhoz:

  • a tárgyalóban mindig legyen feliratos toll a cég nevével, hogy az ügyfelek magukkal tudják vinni a jó hírünket
  • a lazább irodai napokra, vagy klubestekre feltétlenül szerezzen be néhány játékot és kártyát, amik összehozzák a társaságot
  • a céges szülinapi partihoz vásároljon vidám kellékeket: gyertyákat, szalvétát, poharakat, tányérokat, csákót, konfettit, léggömböket
  • a feliratozható írószerek mindig jól jönnek, hiszen a tapasztalatok szerint ezekre sokkal jobban vigyáznak a munkatársak, mint egy sima tollra
  • az ékszereknek minden nő örül

Reklámajándék ügyfelekre szabva

Az önnél megforduló ügyfelek, vendégek bizonyára szívesen fogják venni, ha a jegyzeteléshez kapnak egy feliratos füzetet/jegyzettömböt és tollat. Amellett, hogy igen praktikus is, segíti is az elköteleződést.

Ha kereskedelmi egysége van, üzletmegnyitón osztogathat vidám színű lufikat.

A reklámajándékok kiválasztása során figyeljen oda arra, hogy csakis minőségi termékeket vásároljon. Erre kényesen ügyeljen, hiszen ez alapján ítélik meg majd a cégét, a termékeit és a szolgáltatásait.

Egyedi ötlete van? Ne tartsa vissza, hiszen valószínűleg mind a munkatársak, mind az ügyfelek díjazni fogják.

A reklámajándék dolgozóknak és ügyfeleknek is remek ötlet, hiszen figyelmet és elismerést sugárzunk velük.