Job szövegkiemelő, a legújabb trendschneider

A szövegkiemelő több mint két évtizede használatos speciális filctoll, melynek tintája áttetsző és fluoreszkáló, funkciója a szövegrészek kiemelése a papíron oly módon, hogy a kiemelt írás olvasható maradjon.

Job 150 szövegkiemelőMára a szövegkiemelő jelenléte és használata elengedhetetlen, fontos részét képezi az irodaszer kellékeknek. Mint minden irodaszer, a szövegkiemelő is folyamatos fejlesztéseken esik át, így juthatunk hozzá minden évben egyre jobban használható eszközökhöz.

A szövegkiemelő formája alapvetően úgy van kialakítva, hogy a lehető legegyszerűbb módon lehessen egy egész sorszélességet kiemelni vele. Éppen ezért a formája szögletes és lekerekített. A fejlesztések során a Schneider cég új külsőt hozott létre, az új szövegkiemelő a „Job” nevet kapta. 2013 márciusa óta ezek az új típusok már kaphatók.

Nem az esztétikum az egyetlen lényeges pont, amire a fejlesztők figyelmet fordítottak, hiszen a funkcionalitás a legfontosabb egy irodaszer esetében. Az új „Job” szövegkiemelő kupakja egy kör alakú domborulattal bővült, mely által a kupak egy kézzel könnyedén és gyorsan eltávolítható, ezáltal a használat könnyebbé vált. Az új szövegkiemelő két kör alakú mélyedéssel lett ellátva, így könnyebb és kényelmesebb fogást biztosít használat közben. Az is nagyon lényeges változás, hogy maga a szövegkiemelő „teste” laposabb formát kapott, így könnyebben zsebre tehető, továbbá a kialakított karcsúság szebb külsőt kölcsönöz a „Job”-nak.

A fejlesztők a tartósságot és a gazdaságosságot is figyelembe vették, ezáltal nagyobb tintatartályt biztosítottak az új szövegkiemelő modellnek, így ez több mint 15 ezer szó kiemelésére alkalmas. A tintatartály alapanyaga környezetre semleges, ezáltal a benne lévő tinta nem szárad ki legalább két éven keresztül.

A „Job” szövegkiemelő tintája is változást mutat, a színek megfelelően élénkek, ám a fénytörés éppen megfelelő ahhoz, hogy a kiemelt szövegrészek jól olvashatóak legyenek természetes és mesterséges fénynél egyaránt. A gazdaságosságot az is növeli, hogy a „Job” szövegkiemelő egyszerűen és könnyedén utántölthető az erre alkalmas „Maxx 660” utántöltővel.T2

A vágott hegy a megszokott módon 5 mm-es és 1 mm-es vonalvastagságot tesz lehetővé, ami esztétikussá teszi a kiemelt szövegrészeket.

A fentiek alapján egyáltalán nem meglepő, hogy a „Job” szövegkiemelő elnyerte az iF termékdizájn 2013-as díját. A díjat odaítélő zsűri nemcsak az általános dizájn elemeket vette figyelembe, hanem ezenkívül a környezetbarát jellemzőket, a funkcionalitást, a könnyű használhatóságot, tehát a teljes összképet, mely a tervezés és kivitelezés minőségét mutatja.

A Job szövegkiemelő irodaszer webáruházunkban bevezető áron beszerezhető. Ne érje be kevesebbel, használja Ön is a legjobbat!

További információkért kérem, látogasson el a következő oldalra: Job 150 szövegkiemelőinket itt vásárolhatja meg