Minden a STABILO „Boss” szövegkiemelő piacra dobásával kezdődött 1971-ben. Azóta a nagyobb koncentrációt igénylő aláhúzós technikát bőven felülmúlta az egyszerűbb, „a szöveget keresztülhúzva kiemelő” módszer. „BOSS”-ból máig több mint 1,7 milliárd darabot értékesített a STABILO világszerte, és így Európa első számú szövegkiemelőjévé vált.

Ennek továbbfejlesztett változataként született meg később a STABILO „Boss Executive” prémium kategóriás szövegkiemelő. Teljesítménye alapján az elődjével fej-fej mellett halad, ergonomikus formájának köszönhetően azonban elsőként ér célba. Fekete, gumírozott, csúszásmentes fogózónája még kényelmesebbé teszi a munkát. Mindenkinek ajánljuk, aki különösen sokat olvas papírra írt szövegeket, és sokszor másolaton vagy tintasugaras nyomaton kell megjelölnie a lényeges pontokat.

Élénk, zöld színű változata a fénymásolatok specialistája, mert másolást követően is látható marad. Míg a hagyományos szövegkiemelők elkenődnek a tintasugaras nyomatokon, a STABILO „Boss Executive” egyedülálló, szabadalmaztatott tintája elkenhetetlen, különleges pigmentjeinek köszönhetően a szöveg jól kiolvasható marad akár nyomtatva, akár faxolva érkezett. Tintája vezető nyomtatógyártók által is tesztelt és elismert.

Kiszáradás elleni technológiájának köszönhetően akár 4 órán keresztül sem szárad ki, ha elfelejtjük visszazárni a kupakot.

A STABILO „Boss Executive” szövegkiemelőt asztali szett változatban már a CORWELL kínálatában is megtalálja (TST7304).