Ingyenes házhozszállítás - Szenzációs szerdaSzenzációs szerda

Az örömet szerző alliteráció

A vásárlói hűség nem jön magától. Tenni kell érte. Minőségi termékeket, szolgáltatást kell nyújtani, oda kell figyelni a vásárlóra. Számunkra az ügyfelek az elsők. Ebből a gondolatmenetből indult ki a szenzációs szerda ötlete.

Hogy miről is van szó? Minden hónap első szerdáján ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket. Ehhez csupán csak egy kuponkódra van szüksége, melyet szenzációs szerda hajnalán küldünk el e-mailben.

Lemaradt a júliusról? Hipp-hopp itt az augusztus. Érdemes jól megjegyezni: augusztus 2-án ismét itt a szenzációs szerda. Közeleg a tanévkezdés, ne maradjon le az akciónkról!

A további szenzációs dátumok: szeptember 6, október 4, november 2. és december 6. Vigyázat! Novemberben szenzációs szerda helyett szenzációs csütörtökről beszélhetünk.

Kinek és miért jó a szenzációs szerda?

Az Ön hűsége számunkra aranyat ér, hálánk jeléül pedig kitaláltuk a szenzációs szerdát. A rendszeres hírlevél-olvasóink minden hónap első szerdáján egy kuponkódot kapnak e-mailben, mely felhasználásával az online rendelés minden hónap első szerdáján ingyenes kiszállítással jár.

Ha online vásárol, akár kedvenc fotelében ülve is lapozgathatja az ajánlatokat. Nincs szükség bevásárlókocsira, autóra, benzinre. Csak helyezze magát kényelembe, és böngéssze át nyugodtan kínálatunkat! Néhány kattintással a „kosárba teheti” a kiválasztott termékeket, ráadásul ha ezt szenzációs szerdán teszi, a kiszállítás is ingyenes.

Mindenkivel előfordult már, hogy csak egy-két dologra volt szüksége a boltból, de amikor a kasszához ért, már egy szatyornyi árut tett a pultra. Az internetes vásárlás során ez a veszély nem leselkedik Önre.

Az idő is pénz, így tehát ha online vásárol, több szempontot vizsgálva is jól jár. Mi pedig azért járunk jól, mert újra és újra minket választ.

Ha még nem iratkozott volna fel hírlevelünkre, most megteheti. Értékeljük hűségét!

KÉREM AZ INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST