Új FELLOWES spirálozógépek és laminálógépekfellowes_logo

Az irodaszerek, irodai kiegészítők piacvezető gyártó és forgalmazó vállalata, a Fellowes széleskörű kutatás után mutatja be a legújabb spirálozógép és laminálógép modelljeit. A fantasztikus sorozat termékeit közvetlenül a vásárlók igényei szerint, a legújabb technológiák alkalmazásával fejlesztették ki, hogy azok mindig a legmagasabb szintű teljesítményre legyenek képesek.

A Fellowes által kezdeményezett, vásárlók körében elvégzett kutatás után az irodai eszközök specialistája egy sor teljesen új spirálozógép és laminálógép termékcsaládot fejlesztett ki a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt. Figyelembe véve a felhasználók valódi igényeit és szükségleteit, a cég úgy alkotta meg gépeit, hogy azok lenyűgöző kialakítása, praktikus használhatósággal és mindenek felett megbízhatósággal párosuljon

A Fellowes spirálozógép és laminálógép részlegének marketing igazgatója, Hugh Darcy elmondása szerint, a kutatás egyes esetekben meglepő eredményeket produkált.fellowes-laminalogep

A kutatás kimutatta, hogy végfelhasználóinkat teljesen zavarba ejti a gyártók által rendszeresen használt szakzsargon, ami nem könnyíti meg a választást. Az ipar tehát gyakran teljesen figyelmen kívül hagyta a vásárlók által támasztott legfőbb igények kielégítését. Egy példa: a fogyasztókat nem érdekli, hogy milyen gyorsan dolgozik a gép; egész egyszerűen csak azt akarják, hogy könnyen és hatékonyan működjön.

Ezeket az új információkat alapul véve fejlesztette ki a Fellowes a legújabb modelljeit, melyeket arra terveztek, hogy újra és újra kielégítsék a felhasználók minden igényét.

A megakadás gátló technológiától, a függőleges betöltési mechanizmuson keresztül a bejegyzett HeatGuard technológiáig, a cég modellválasztékát a könnyen kezelhetőség, megbízhatóság, és a fantasztikus megjelenés kombinációja jellemzi, melyet a viszonteladó és a végfelhasználó egyaránt üdvözöl.

Az egyedi fejlesztés lehetővé teszi, hogy a viszonteladók egy megbízható fogyasztói kört építsenek ki, mely tagjai valóban megelégedett ügyfelek, és nem frusztrált vevők, akik panaszkodva hordják vissza a megvásárolt terméket tette hozzá Mr Darcy.

Galaktikus termékinnováció a Fellowes-tól

A Fellowes új spirálozógépei és laminálógépei a 2007-es Paperworld szakkiállításon mutatkoztak be – néhány a termékek közül:

5 gyönyörű laminálógép, mely minden környezetben, minden felhasználói igénynek megfelel, akár az otthoni alkalmi, akár rendszeres irodai használatról legyen szó.

ÚJ! Jupiter és Venus A3 laminálógépek, egyedi kialakítású Easy-Access funkciónak köszönhetően a felhasználók könnyen hozzáférhetnek a dokumentumokhoz, és tisztíthatják a hengereket.

A bejegyeztetett HeatGuard a felhasználó kényelmét figyelembe véve alacsony üzemi hőmérsékletet biztosít.

ÚJ! Az ultra alacsony súrlódás mechanizmus gátolja a megakadást. Egyedi helykímélő kialakítás, hordozhatóság a rugalmasság jegyében, ideális a kisebb dokumentumoknak, függőleges tárolás lehetősége.

A Venus modell felszereltségéhez tartozik az interaktív LCD kijelző, mely végigvezeti a felhasználót az egész munkafolyamaton.

Starlet 90, Star 150, Pulsar 300, Pulsar 300-E, Quasar 500, és Quasar 500-E – a Fellowes egyedülálló univerzuma.

fellowes-spiralozogep6 szenzációs spirálozógép, amely kiválóan használható minden környezetben, legyen szó az irodáról, vagy az otthonunkról. Függőleges lapbetöltés a kényelmesebb használatért. Valamennyi modell lyukasztó- illetve kötőfunkcióval van ellátva a maximális kihasználhatóság jegyében.

Egyedi spirálozási méret és dokumentummérő funkció, valamint spirálkötő-tartó tálca.

Ergonómikus és stílusos kialakítás az egyszerű használat jegyében.

Az innovatív spirálozógép és laminálógép modellek kiegészítéseként a Fellowes minőségi tartozékokat is ajánl. A legmagasabb szintű kívánalmaknak is megfelelő új csomagolás, valamint a spirálok, laminálófóliák, elő- és hátlapok kialakítása az ügyfél választásának megkönnyítése érdekében mind azt a célt is szolgálják, hogy a viszonteladónak könnyű dolga legyen ezek értékesítésében. Sőt, a cég összeállított egy könnyen kezelhető kellék-választó útmutatót, hogy ez által is megkönnyítse a választást. A Fellowes vállalja az egyénre szabott megoldások kivitelezését is vásárlók és viszonteladók részére egyaránt.