Fellowes PrivaScreen™ betekintés-védelmi monitorszűrők

 

PrivaScreen™ betekintés-védelmi monitorszűrők – biztonság kockázat nélkül!

Ma már mindannyian használunk munkánk során vagy a hétköznapjaink folyamán olyan eszközöket, amelyek védelme ugyanolyan fontos, mint személyiségünk védelme. Hiszen minden, amit leírunk, olvasunk, amivel dolgozunk, személyiségünk egy-egy darabkája.

Védje önmagát! Védje adatait!

Mindeddig csak a munkahelyi adatvédelem kapcsán merült fel az adatlopás kérdése. Ma már azonban a „kifigyelés”, a mások munkájának és életének megfigyelése egyre nagyobb teret enged az adatlopásnak. Hiába igyekszünk elvonulni, úgy tartani a mobiltelefonunkat vagy tabletünket, hogy mások fürkésző tekintete elől elrejtsük a képernyőn megjelenő információkat, nem mindig sikerül. Arról már nem is beszélve, hogy gyakran lehetetlen. Gondoljunk csak arra, hogy bárhol és bármikor lefotózhatják monitorunkat!

Miért kockáztatná adatai biztonságát, amikor ilyen egyszerű a megoldás?

Most itt a megbízható megoldás! Legyen szó akár okostelefon- vagy tabletkijelzőről, akár laptop- vagy PC-képernyőről, a Fellowes® PrivaScreen™ betekintés-védelmi szűrők segítségével megvédheti magánszféráját!

Hogyan működik a Fellowes® PrivaScreen™ betekintés-védelmi szűrő?

A betekintés-védelmi szűrő már 30°-os szögből elsötétíti a képernyőt. A képernyőn megjelenő tartalom szemből nézve tisztán látható, így Ön tud dolgozni, míg a fürkész tekintetek csak az elsötétített képernyőt látják.

A könnyen kezelhető megoldás

A PrivaScreen™ betekintés-védelmi monitorszűrők könnyen felszerelhetők, és anélkül alkalmazhatók, hogy az Ön eszközén bármilyen sérülés keletkezne. Eltávolításuk ugyanilyen egyszerű, és nyomot sem hagynak maguk után. Válassza ki az Ön eszközének megfelelő méretet – legyen szó akár laptopról, monitorról, mobiltelefonról vagy tabletről, kezébe adjuk a biztonságot!

Melyiket az Önnek megfelelő?

Ha nem tudja, mekkora a képernyője, használja a Fellowes® betekintés-védelmi monitorszűrő-kiválasztót! A program a képernyőméret-felismerő funkciónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen megállapítja képernyőjének pontos méretét, és felajánlja Önnek a megfelelő PrivaScreen™ terméket.

VisiScreen™ kijelző-védő fólia – a teljes képernyővédelem

A mai rohanó világban már elképzelhetetlen az életünk mobiltelefonunk vagy tabletünk nélkül. A telefon vagy a tablet már nem pusztán technikai eszközök, melyeket munkánk során használunk. A mindennapi életünk során is nélkülözhetetlenné váltak, sőt egy kicsit minket is kifejeznek, hiszen mindenki igyekszik úgy választani, hogy készüléke egy kicsit a tulajdonosából is megmutasson, kifejezzen. Ezért fontos és szükséges védeni ezeket a készülékeket!

Nincs többé karcolás!

A VisiScreen™ kijelző-védő fóliát azért fejlesztették ki, hogy maximális karcmentességet biztosítanak készülékeinknek. Mivel érintőképernyő- és touchpen-kompatibilisek, alkalmazásukkal ugyanolyan zavartalanul használhatjuk telefonunkat, tabletünket, elektronikus könyvolvasónkat, ahogyan eddig. A képminőség sem sérül – csak annyi változást veszünk észre, hogy a kijelző tiszta, ujjlenyomat- és karcmentes. Mindamellett, hogy könnyen és buborékmentesen felhelyezhetők, sem felhelyezéskor, sem eltávolításkor nem okoznak sérülést.

Típushoz készült termékeink – találja meg a készülékére való kijelző-védőt!

Az alábbi okostelefon-típusokra és tabletekre szabványméretű fóliát talál kínálatunkban: Apple iPhone 4; Apple iPad 2 és iPad 3; iPad™ Air, iPad™ 2,3,4; iPhone 5, 5S; Samsung Galaxy S4 készülékek.

Univerzáis típus – minden készülékre

Az univerzális képernyővédő fóliacsomagot azoknak ajánljuk, akik nem találták meg készülékük típusát a fenti felsorolásban. Az ebben a csomagban található fóliák könnyen méretre vághatóak. Univerzálisak, így minden olyan képernyőn alkalmazhatóak, melyek kisebbek 76,2 x 104,7 milliméternél.

Ezen felül az eKönyv-olvasó készülékekre is tudunk ajánlani statikusan tapadó, univerzális képernyővédőt.

Biztonság és védelem – mert mindannyian megérdemeljük.