secureclipNyolc új fülhallgatót állít hadrendbe a VERBATIM, hogy felvegye a harcot az utcák és a tömegközlekedés zajával. A cég az irodákra, otthonokra is gondol és 3 féle kényelmes fejhallgatót kínál azoknak, akik sokat telefonálnak az interneten és számítógépükhöz van szükségük jó hangminőségű fülesre mikrofonnal.

Internetes telefóniához, VoIP alkalmazásokhoz

A VERBATIM új fejhallgatóit a Skype, az MSN és más, „hang a hálón” alkalmazások használóinak fejlesztette ki. A fő szempont a kényelem és a jó hangminőség volt, ezért került rugalmasan állítható mikrofon ezekre a kiegészítőkre. A nyakpántos multimédia fejhallgatók súlya is kicsi, így a hosszú beszélgetések sem fárasztók, mivel a fejhallgatók a fül mögött támaszkodnak. Azok a számítógépes játékosok, akik fejhallgatót használnak, az USB csatlakozós multimédia fejhallgatóknak fognak örülni: az USB-s plug and play funkciónak köszönhetően a számítógépes csatlakoztatást követően pár másodperc alatt használatra készek és a kábelbe épített távirányító segítségével egyszerűen állítható a hangerősség vagy némítható a mikrofon.

Zajszűrés, kényelmes viselet: fülhallgatókflexi-hook

Három különböző, „SecureClip”, „Flexi Hook” és „Sound Isolating” modellen alapul a nyolc új fülhallgató, amit a VERBATIM piacra dob. A „SecureClip” fülhallgatók könnyen összecsomagolhatók használaton kívül és így nem lógnak zavaróan a nyak körül. A fülbe kerülő rész különösen puha, hogy viseletük kényelmes legyen. A „Flexi Hook” fülesek fülpántja állítható, így a fülbe kerülő rész stabilan marad akár futás vagy biciklizés közbe is. A „Sound Isolating” fülhallgatók a zajtompításnak köszönhetően páratlan hangminőséget kínálnak az utcán is. Különleges, szorosan záródó formájuk révén gyakorlatilag a nullára csökkentik a beszűrődő környezeti zajokat. A zenei élmény így zavartalan, anélkül, hogy ártalmasan magas hangerőn kellene hallgatni lejátszónkat. A Sound Isolating fülhallgatók fekete színben is elérhetők, arannyal futtatott csatlakozóval, a még jobb hangminőség érdekében.

„A GfK adatai szerint a szoftveres telefonálás piaca átlagosan 42,8 százalékkal nő majd 2013-ig. Erre az igényresound-isolating válaszolunk profi és otthoni felhasználásra szánt fej- és fülhallgatóinkkal.” mondta el Mats Nordin, a VERBATIM EUMEA kiegészítők üzletágának üzletfejlesztési menedzsere.