1993-ban született a Victoria irodaszer márka

A kezdetektől fogva egy cél lebeg a szemünk előtt: aki egy Victoria irodaszer-terméket egyszer kipróbál, kitartson mellette. Meggyőződésünk, hogy a következetes munkán és a megalkuvást nélkülöző minőségen keresztül vezet az út a legfontosabb eredményhez: a Te elégedettségedhez!

Egy kis nosztalgia … 1993-ban:

  • Ákos Karcolatok című albuma vezette a MAHASZ TOP 40 slágerlistáját,
  • Roberto Baggio, a Juventus játékosa nyert Aranylabdát,
  • bemutatták Koltai Róbert Sose halunk meg című filmjét,
  • az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) bejelentette, hogy a Világháló mindenki számára szabad és ingyenes,
  • valamint megjelent Lois Lowry Az emlékek őre című nagysikerű regénye.

És még sorolhatnánk. Tudjuk, hogy a Victoria márka megszületése „kis lépés az embernek”, ám számunkra mérhetetlen öröm, hogy már ennyi évet tölthettünk azzal, amit szeretünk: ügyfeleink igényeit figyelembe véve minőségi termékeket kínálhatunk számukra, jó ár-érték aránnyal.

Victoria irodaszer - Magyarország egyik legnépszerűbb irodaszer márkája

25 év hosszú idő.

Ennyi idő alatt felnőtté válik egy gyermek, ennyi év házasság már ezüstlakodalmat jelent, és 25 év alatt rengeteg történet, élmény és emlék születik.

Az idén 25 éves Victoria irodaszer márka mára nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában, Csehországban és Horvátországban is komoly népszerűségnek örvend. Az első mágneslemezeket és faxpapírokat évről évre egyre több Victoria termék követte a palettán. 2005-ben porondra léptek a nyomtató-kellékanyagok, majd a Balance multifunkciós irodaipapír-család, és idővel megjelentek az első zöld Victoria irodaszer-termékek is. A VICTORIA GREEN termékcsaládot azért hívtuk életre, hogy jelentősen csökkentsük a környezeti terhelést, és megfelelő alternatívát biztosítsunk mindazok számára, akik a környezetbarát termékeket választják.

Mára a választékunk több mint 1500 Victoria terméket foglal magában.

Számításaink szerint napjainkban másodpercenként egy Victoria irodaszer-termék talál gazdára.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy 2010 óta a Victoria termékek népszerűségét kihasználva a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítványon keresztül több mint 69 millió forinttal támogattunk gyermekgondozó intézményeket. Tehát minden Victoria irodaszer-termék megvásárlásakor Te is teszel a szívből jövő mosolyokért!

A kezdetektől fogva egy cél lebeg a szemünk előtt: aki egy Victoria terméket egyszer kipróbál, kitartson mellette. Meggyőződésünk, hogy a következetes munkán és a megalkuvást nélkülöző minőségen keresztül vezet az út a legfontosabb eredményhez: a Te elégedettségedhez!

Köszönjük, hogy Te is a Victoria termékeket választod!

Kattints a képre, és már böngészhetsz is a Victoria-termékek között a Depot.hu webáruházban

Irány a webáruház!