MOST: Nyereményjáték!

Victoria nyomtató kellékanyag – a helyes választás!

Miért éppen Victoria nyomtató kellékanyagot válasszak?

A Victoria nyomtató kellékanyagok segítségével az irodai munkavégzés hatékonyabbá válik, hiszen használatuk során nem fordulhat elő rossz illeszkedésből adódó nyomtatóhiba. Nem véletlen, hogy a Victoria nyomtató kellékanyagok immár 10 éve töretlen népszerűségnek örvendenek. A folyamatos fejlesztés, fejlődés garancia a minőségre!

Gazdaságos, mert…

gazdasagos

… a Victoria tintapatronok és lézertonerek használatával akár 30-60%-os költséget is megtakaríthatunk. A kínálatban számos márka újratölthető, illetve nagyobb kapacitású, azaz nagyobb töltőanyaggal rendelkező kellékei, és az utántöltésre használt tintapatronok is megtalálhatók. A nagyobb kiszerelés ideális megoldás azok számára, akik rendszeresen használják nyomtatójukat: pénzt és időt takarítanak meg.

A különböző márkájú, lézernyomtatóval kompatibilis lézertonerek továbbviszik az eredeti lézernyomtató által garantált előnyöket, és használatuk szintén gazdaságos: a tonerkazetta a hosszú távú intenzív használatot is kitűnően bírja.

100% cseregarancia!

cseregarancia

Mivel a Victoria nyomtató kellékanyagok gyártása során szigorú előírásokat és minőségi követelményeket követnek, a selejtarány rendkívül alacsony. Szinte lehetetlen, hogy gyári hibás termék jusson ki a gyárból – de ha ez megtörténne, garantálják, hogy azonnal kicserélik a hibás terméket. Mi több, a visszahozott terméket bevizsgálják, hogy a Victoria nyomtató kellékanyagok minősége még kiválóbb legyen.

Mindemellett folyamatosan folyik a Victoria nyomtató kellékanyagok tesztelése, hogy a mennyiségi termelés nehogy a minőség rovására menjen. A folyamatos fejlesztés eredményeképpen pedig új, nagyobb denzitású lézertoner termékek születtek, melyekkel még szebb nyomtatási kép hozható létre.

Környezettudatos választás

kornyezettudatos

A Victoria nyomtató kellékanyagok legtöbbje újratöltött, újratölthető vagy újrahasznosított, újrahasznosítható termék. Azt is jó tudni, hogy a tonerek és a patronok jelentős része hazai és Európai Uniós gyártósorokon születnek, így lényegesen kisebb ökológiai lábnyomot hagynak a világban: útjuk során jóval kevesebb a károsanyag-kibocsátás, mintha távoli országokból érkeznének hozzánk.

Victoria nyomtató kellékanyag – a gyors választás!

A Victoria nyomtató kellékanyag kiválasztása könnyű és gyors: csak meg kell adnunk a nyomtató kellékanyag keresőjében www.nyomtasson.hu a nyomtatónk márkáját, és azt, hogy lézer- vagy tintasugaras-e a gépünk. A keresőben ekkor megjelenik egy lista, melyből kényelmesen kiválaszthatjuk nyomtatónk konkrét típusát, és már böngészhetünk is a talált tonerek és tintapatronok között! A Victoria nyomtató kellékanyagokat a kapott cikkszám alapján a depot.hu webáruházban tudjuk megrendelni.

Victoria nyomtató kellékanyag – most nyereményjáték!

Lepje meg magát és kedves családját karácsonykor egy Apple iPad Air táblagéppel, egy Russel Hobbs Cottage design konyhai szettel vagy egy Victoria meglepetéscsomaggal!

Nem kell mást tennie, mint:

  • Vásároljon bármilyen Victoria tonert vagy patront.
  • Keresse a terméken a kódot rejtő promóciós matricát.
  • A www.jatek.victoriairodaszer.hu linken a Kódfeltöltés gombra kattintva regisztrálja a kódot…
  • … és nyerjen!

Fontos információk:

  • A játék időtartama: 2014. szeptember 22. – december 22.
  • Regisztráció: december 22-én éjfélig
  • Sorsolás: 2014. december 27.
  • A nyertesek listája a sorsolás után 10 munkanappal a Nyertesek menüpont alatt lesz megtalálható.
  • A vásárlást igazoló számlát/blokkot, és a kódot tartalmazó matricát az akció végéig meg kell őrizni, és a nyeremény átvételekor be kell mutatni – a részvétel csak így érvényes!

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány

Aki mindent megtesz azért, hogy segíteni tudjon, az igyekszik a tudatosságot a vásárlási szokásaiban is erre a területre is átültetni, azt a http://www.victoriaagyermekekert.hu/ oldal meggyőzi arról, hogy nemcsak azért érdemes most Victoria nyomtató kellékanyagot rendelnünk, mert mi nyerhetünk vele, hanem azért is, mert mások is nyerhetnek a vásárlásunkkal.

Victoria nyomtató-kellékanyag