Victoria nyomtató kellékanyag katalógus 2008/09Victoria nyomtató kellékanyag katalógus 2008/09

Kedves látogató, leendő partnerünk!

Mellékelt katalógusunk segítségével a tintapatronok, lézertonerek, faxfóliák és festékszalagok magyarországi piacán egyedülálló, rendkívül jó minőségű és ár-érték arányú utángyártott és utántöltött nyomtatókellékanyag-család tagjaival, a VICTORIA termékekkel szeretnénk megismertetni (katalógus pdf változata a lap alján tölthető le).

Mit jelent az „utántöltött nyomtató-kellékanyag” kifejezés? Mitől különlegesek a VICTORIA utántöltött termékek? Mitől lehet olcsóbban elérni vele a korábban megszokott nyomtatási minőséget? Miért környezetkímélő? Mit jelent a széles választék? Miért érdemes kipróbálni? Hogy lehet az, hogy nem jár semmilyen kockázattal a kipróbálása? Ezekre a kérdésekre alapos és tényszerű választ talál a VICTORIA nyomtató-kellékanyag katalógus oldalain.

A VICTORIA nyomtató-kellékanyagok családja 2004 elején kezdte pályafutását, a Magyarországon kapható legnépszerűbb nyomtatómárkákhoz kínálva 100%-ig kompatibilis, VICTORIA márkájú kellékanyagokat. 2007 év végére csaknem minden ismert márkához elérhetővé váltak a korábban használt kellékanyagokhoz hasonló minőségű, viszont 30-50%-os megtakarítást lehetővé tevő VICTORIA márkájú utángyártott vagy utántöltött termékek, melyek népszerűsége a mai napig töretlen. Legyen szó tintapatronról, lézertonerről, faxfóliáról vagy akár festékszalagról, a VICTORIA nyomtató-kellékanyag katalógusban minden igénynek megfelelő, a keresett márkával, típussal kompatibilis VICTORIA nyomtató-kellékanyagot találhat – hosszas utánajárás nélkül, egy helyen.

A katalógus technikai oldalain megtalálja minden VICTORIA nyomtatókellék részletes leírását, valamint a Termékazonosító oldalon a termékcsomagoláson feltüntetett feliratok és jelölések magyarázatát, amelyből egyértelműen kiderül, hogy melyik márkához milyen terméket vásároljon. A Gyakran Ismétlődő Kérdésekhez lapozva választ kaphat a VICTORIA nyomtató-kellékanyagokkal kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdésekre is.

A katalógus végén, hét oldalban összesítve Termékkeresőt talál, amelyből pillanatok alatt megtudhatja, hogy az Ön nyomtatójához pontosan melyik patront, tonert stb. kell rendelnie. A keresőből azonnal láthatja a gyártási technológiát és a rendelési kódot is, valamint azt, hogy a katalógus melyik oldalán hol szerepel a részletes termékleírás.

A VICTORIA nyomtató-kellékanyagokra 100% cseregarancia érvényes. Ez azt jelenti, hogy minden hibásnak vélt kellékanyagot azonnal cserélünk. A reklamáció jogosságát később vizsgáljuk, ez azonban nem befolyásolja a cserét. A szigorú gyártási és ellenőrzési folyamatoknak köszönhetően a reklamációs ráta nem éri el az 1%-ot.

A katalógus és a termékek megismerésével meggyőződhet róla, hogy VICTORIA nyomtató-kellékanyag vásárlásával kiváló minőségű, ugyanakkor jelentősen olcsóbb, környezetbarát termékekhez juthat.

A VICTORIA nyomtató-kellékanyag katalógussal kapcsolatos véleményét, visszajelzéseit várjuk, örömmel fogadjuk.

[wpfilebase tag=file id=12 /]