Adathordozók USB ikon

Csúcskategóriás adathordozók érhetők el most a kiemelt kínálatunkban a GDPR kompatibilisek vagyunk címszó alatt! Talán az egyik legnagyobb globális kérdésre próbálnak választ, illetve megoldást találni azok a tech cégek, illetve tudósok, akik adattárolással, adatkezeléssel foglalkoznak. Szintén nagy kérdés manapság, hogy egyre növekvő adatmennyiségünket milyen formában fogjuk tárolni a jövőben? Erre sajnos nem tudjuk pontosan a választ, a jelenlegi megoldások közül egy nagyon népszerű szeletet azonban szívesen bemutatunk.

A papír-írószer témakör is átalakult az elmúlt években a digitális technológia fejlődésével. Hiszen a mi üzletágunkban elsődleges prioritás az irodai dolgozók, korábban „papírmunkát” végzők életének megkönnyítése. Csakhogy manapság nem csak a klasszikus értelembe vett papírmunka, hanem szinte kivétel nélkül döntőrészt digitális adatrögzítés, elektronikus adminisztráció jellemzi a vállalkozások életét. Éppen ezért ugyanolyan fontos számunkra, hogy ezeket az igényeket is kiszolgálhassuk. Tévedés tehát azt hinni, hogy manapság egy színvonalas papír-írószerboltban hiába keresnénk remek elektronikai cikkeket!

Milyen megoldásokat kínálunk a témakörben?

Az adathordozókat a „Technológia” fül alatt találhatod meg, és itt a kapcsolódó termékeket is átfuthatod. A digitális adathordozók kiválasztásának egyik fontos szempontja, különösen vállalati közegen a GDPR-nak, adatvédelmi szabályozásoknak megfelelő termékpaletta előnyben részesítése. Ez különböző jelszavazható, nagy tárolási kapacitással rendelkező, jó alapanyagból készülő eszközöket jelenthet. Ilyenek a legáltalánosabb felhasználásra szolgáló pendrive-ok, vagy a tárhelybővítésre használatos memóriakártyák, SSD meghajtók.

Szintén a legtöbb háztartásban megtalálható ma már a HDD, a külső adathordozók, melyekhez sokszor impozáns és strapabíró külső megjelenés is társul. Nem véletlen, hiszen ezek az eszközök az állandóan mozgásban lévők adattárolási igényeit hivatottak szolgálni. Ugyan divatjamúltnak tűnhetnek, mégis sok esetben az írható CD-k és DVD-k is szükségesek az üzletmenetben, vagy épp a régi emlékek megőrzéséhez, olvasásához, másolásához, akár ajándék célzattal is.

Verbatim termékek a kiemeltek között!

A Verbatim durván 50 éve, jelenleg több mint 120 országban értékesíti termékeit. Adathordozókkal, USB meghajtókkal, memóriakártyákkal, merevlemezekkel, SSD megoldásokkal, és még számos digitális technológiai megoldással foglalkoznak. Mára már a mobil kiegészítőkkel és 3D nyomtatási eljárásokkal is naprakész és megbízható névnek számítanak a tech piacon. Csúcsminőségű és különböző árkategóriában elérhető modeljeik közül nálunk most kiemelt ajánlataink között megtalálod a jelszavas SSD-ket akár 256 GB tárhellyel is! Emellett kínálatunkban megtalálod a 16, 32 és 64 GB-os pendrive-okat is a márkanév alatt.

Akár a Verbatim, akár a Kingston, az Esselte, vagy más nagy márkák termékeit keresed, érdemes körülnézned a webshopunkon, ami folyamatosan bővül, változik a 2021-es évben is!