Kalendárium az asztalon, valaki ír egy kalendáriumba.

Lassan közelednek az ünnepek, ami egyet jelent az év végével is. Attól függetlenül, hogy sikeresnek vagy kevésbé eredményesnek találja ezt az évet, minden bizonnyal Önt is hűen szolgált idén egy kézi naptár. Amennyiben jövőre is be szeretne újítani a hasznos tervezőből, a Filofax kalendáriumai kiváló választásnak bizonyulhatnak.

Filofax kalendárium, cserélhető lapokkal rendelkező kézi naptárak

A Filofax cég kifejezetten népszerű kalendáriumok gyártása terén, hiszen termékeinél a minőségi megjelenést ötvözi a praktikussággal. Ugyanis a cég által gyártott kalendáriumok szétpattintható gyűrűkkel vannak ellátva, így belefűzhetünk új lapokat, de akár ki is vehetjük a szükséges jegyzeteket belőle.

Emellett a borítók egytől egyig minőségi bőr hatását keltik. Vannak olyan naptárak, amelyeknek borítása valódi bőr, ám olyanok is, amelyek műbőr felhasználásával készültek.

Exkluzív hatást keltő bőrborítás

Amióta csak világ a világ, a bőr a prémium minőséget jelképezte, ez most sincs másképp. Ezáltal egy ilyen anyaggal borított kalendárium nemcsak az ügyfelei szemében növelheti a presztízsét, de a nehezebb időkben Önt is emlékeztetheti arra, hogy a papírra vetett tervei igenis értékesek. Ez egy plusz löketet adhat az akadályok leküzdéséhez a sikerhez vezető úton.

A régi időket idéző valódi bőrkötésű kalendárium, Holborn termécsalád

Nagyapáink notesze. Ez az első dolog, amire emlékeztethet minket a Filofax Holborn kézi naptár vastag bivalybőrből készült borítójával. Elérhető fekete és barna színben egyaránt. A fekete változatot ebben az esetben is különböző méretekben választhatja: A5, personal és pocket méretezésekben.

Puha műbőr borítás modern kialakítással, Metropol termékcsalád

Rémlik az a bőranyag, amire ránézel, és egyből meg tudod mondani róla, hogy mű? Ez a fajta műbőr a legtöbb esetben egyáltalán nem kelt elegáns hatást, sőt. Ellenkezőleg. Ezzel szemben a Filofax Metropol jegyzetfüzetének a műbőr anyagáról a minőség és az időtlen stílus árulkodik.

A műbőr borítással készült kalendáriumot elérheted websopunkban vörös és fekete színben is. Utóbbi árnyalatból válogathatsz a personal, a pocket, A5 és a A4-es méretek közül, míg vörös verzióban az A5 és a pocket méretek között. Amennyiben szokásod, hogy a fontos cetliket is naptáradba gyűjtöd, kifejezetten ajánljuk számodra a naptár cipzárral rendelkező változatát!

Kreatív hatást keltő összecsukás, Domino termékcsalád

A Filofax Domino kalendáriumoknak az a különlegessége, hogy egy bőr anyaggal össze lehet fogni kívülről a lapokat. Ha kedveled a harsányabb színeket, akkor a lakkozott pink árnyalat telitalálat lehet számodra. Amennyiben inkább természetesebb, hűvösebb színeket és textúrákat kedveled, akkor választhatsz a fekete és a piros árnyalatok közül. Fekete színben több méret kapható: personal, pocket és az A5.

Egy csipetnyi szín a szürke hétköznapokba, Saffianio termékcsalád

Kedveled az izgalmas színeket, de ezzel egy időben minőségi kalendáriumot szeretnél magadnak tudni? A Filofax Saffiano termékcsaládjában meg fogod találni a számításaid. A kézi naptár „Málna”, „Aquamarine” és „Zöld” színben A5, personal és pocket méretekben érhető el, míg „Piros” színben csak personal méretben.

Amennyiben még többet szeretnél tudni az egyes kalendáriumok tulajdonságairól, nézz bele online megtekinthető 2022-es naptárkatalógusunkba is!

Olyan boltot keresel, ahol minden irodai felszerelést be tudsz szerezni egy helyen? Ez esetben nézz körül a Depot webshopjában, ahol mindent megtalálsz, amire szükség lehet egy irodai légkörben.