Automata iratmegsemmisítő – ajándék spirálozógéppel vagy  betekintésvédelmi monitorszűrővel

Most segítünk Önnek, hogy megvédhesse magát és cégét!

FELLOWES AutoMax iratmegsemmisítő, most praktikus ajándékokkal!

Az iratmegsemmisítés az a téma, amiről nem lehet eleget beszélni. Mindannyian tudjuk, hogy egy cég jövője, élete függ a bizalmas adatok helyes vagy helytelen kezelésétől. Nem elég arra gondolnunk, hogy az azonnali megsemmisítést igénylő iratainkat gondosan kezeljük – számos, számunkra talán nem „bizalmas” információ kiszivárgása is okozhat óriási károkat, ha illetéktelen kezekbe kerül.

Akciónkkal újra fel szeretnénk hívni a figyelmet az iratmegsemmisítésnek, az iratok bizalmas kezelésének fontosságára. Most megajándékozzuk Önt egy spirálozási kezdőcsomaggal és egy spirálozógéppel (amennyiben a nagyobb teljesítményű Fellowes iratmegsemmisítő gépeink egyikére esik választása) vagy egy betekintés-védelmi monitorszűrő kuponnal (amennyiben a AutoMax 130C és 200C Fellowes iratmegsemmisítő gépek közül választ), melyet a Fellowes Hungary Kft.-nél tud beváltani.

Miért fontos az iratmegsemmisítés?

Ezzel a kérdéssel foglalkoztunk korábbi írásunkban, melyet teljes terjedelmében ITT olvashat. Az alábbi tényeket azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hiszen a statisztikai adatok magukért beszélnek:

  • Az irodákban keletkezett papírhulladék közel egynegyede olyan információt tartalmaz, melynek birtokában mások jelentős anyagi, erkölcsi, jogi kárt képesek cégünknek vagy személyünknek okozni.
  • Nem megfelelő adatkezelés esetén akár 10 millió forintos bírság és/vagy akár kétévi börtönbüntetés is kiszabható.
  • Minden második magyar lakosnak van adatlopással kapcsolatos tapasztalata. (Az elszenvedett anyagi és mentális károkon felül ötödrészük után nyomozás is indult!)
  • A magyar vállalkozások közel 20%-a került már versenyhátrányba vagy veszített már vevőket, ügyfeleket adatlopás miatt.

Melyiket válasszam?

Ez a kérdés merült fel egyik kedves korábbi vásárlónk, Zsolnai Judit fejében is. Judit tolmácsként és fordítóként dolgozik. Amikor vállalkozása beindult, és már annyi papírhulladékot kellett kezelnie, hogy nem bírta iratmegsemmisítő gép nélkül a munkát, keresni kezdte a megoldást. Számos szempontot figyelembe vett, amikor választása a Fellowes iratmegsemmisítőre esett.

Nemcsak az esztétikus külső, a zaj- és rázkódásmentesség, a kényelem, a praktikus méret – és még sorolhatnánk, de Judit megelőzött minket – nagy előnye a Fellowes iratmegsemmisítőknek, hanem az is, hogy a tervezők gondoltak a modern adathordozó eszközökön található bizalmas információk megsemmisítésére is.  Ma már nem csupán nyomtatott formában tárolunk adatokat, és a CD-k és DVD-k megsemmisítése ugyanolyan központi kérdés, mint a papíralapú dokumentumoké. A Fellowes AutoMax iratmegsemmisítő a CD-ket és a DVD-ket is meg tudja semmisíteni: a bizalmas információk forgáccsá válva már senkinek sem okozhat fejfájást.

Judit blogunkon megosztotta tapasztalatait ITT: kipróbálta, tesztelte a Fellowes AutoMax iratmegsemmisítőt.

Az akcióban résztvevő termékek:

Most akciónk keretén belül a Fellowes automata iratmegsemmisítő családból az alábbi termékek közül választhat:

  • AutoMax 200C és 130C – ajándék betekintés-védelmi szűrővel PrivaScreen
  • AutoMax 300C – ajándék spirálozási kezdőcsomaggal és Starlet2 spirálozógéppel
  • AutoMax 500C – ajándék spirálozási kezdőcsomaggal és Star+ spirálozógéppel

Kattintson IDE, és rendelje meg AutoMax iratmegsemmisítőjét – most garantált ajándékkal! Ajánlatunk március 21-től egészen április 29-ig érvényes.

Önnek nem kell mást tennie, csak töltse fel a fiókot, nyomja meg az indítás gombot és hagyja a Fellowes AutoMax család bármely tagját magára – és idejét fordítsa értékteremtő munkavégzésre. Iratmegsemmisítés házon belül, valóban magára hagyható iratmegsemmisítéssel: takarítson meg időt és pénzt!

Fellowes AutoMax™ – A világ első valóban automata iratmegsemmisítője

Fellowes AutoMax™ 200C és 130C – Automata, kis irodai iratmegsemmisítő