Az iskolakezdés közeledtével minden szülő szeretné azokat az eszközöket beszerezni gyermekének, melyek a legjobban segítik majd a fejlődésben, melyek megkönnyítik a tanulást. Ehhez nyújt szakértő segítséget a Maped.

Hogy miért olyan ismerős mindannyiunknak a Maped márkanév? A válasz magától értetődő. Már gyermekkorunkban is ismertük ezt a nevet, hiszen mi magunk is Maped iskolaszer termékeket használtunk az iskolában, és most rajtunk a sor, hogy megvásároljuk gyermekeink számára ezeket az eszközöket.

Nem véletlen, hogy a Maped iskolaszer ilyen népszerű, és annak is jó oka van, hogy évtizedek óta vezető márka. Valójában ez lehet az egyik legjobb választás, ha iskolaszer kerül szóba.

A Maped iskolaszer évtizedei

A megbízhatóság egyik legjobb bizonyítéka, hogy a Maped 1947 óta nyújt számunkra kiváló minőségű eszközöket.

Bár a cég kis családi vállalkozásként indult, ma több mint 120 országban kaphatók a termékei, elsősorban iskolaszerek és ehhez kapcsolódó kiegészítők.

Mindannyian emlékszünk, amikor szüleink első alkalommal pakolták be könyveinket, füzeteinket az iskolatáskánkba, és természetesen az iskolaszer sem maradhatott ki. Az igazság azonban az, hogy már valószínűleg nagyszüleink is használtak Maped iskolaszer eszközöket.

Minőségi iskolaszer

Az iskolaszer szóról miért a Maped jut azonnal az eszünkbe? Mi az oka töretlen népszerűségének?

Hogyan lehetséges az, hogy a Maped iskolaszer ennyire elterjedt? Gondoljuk végig, hogy mi az elvárásunk évnyitó előtt? Mivel az iskolaszer számos különböző termékből áll össze, ezért szeretnénk lehetőleg egyszerre, egy helyen megvásárolni. Ez azonban nem az egyetlen elvárásunk. Az is nagyon fontos, hogy az iskolaszer legyen megfizethető, jó minőségű és jól használható. A Maped iskolaszer pontosan ezt nyújtja számunkra, jobban mondva gyermekeink számára. Kell ennél több. Egy kicsivel azért igen.

Innovatív megoldások

A világ fejlődése révén az igények is folyamatosan változnak, akkor is, ha gyermekekről és a gyermekek igényeiről van szó. Ezekkel az igényekkel a Maped lépést tart.

A Maped nemcsak iskolaszereket gyárt, hanem régóta fennálló, meg nem fogalmazott kérdésekre találja meg a választ innovatív iskolaszer termékek révén. Olyan problémákra ad megoldásokat, melyek valóban megkönnyítik a gyermekek fejlődését.

Erre legjobb példát jelentik a balkezes termékek. Valószínűleg a tanárok és a szülők egyaránt elviselendő kényelmetlenségként élik meg, ha gyermekük balkezes. Ez egy olyan körülmény, amin nem lehet változtatni, könnyíteni azonban lehet rajta, legalábbis a Maped fejlesztői így gondolták. Ezért fejlesztették ki a balkezes termékeket, ami óriási könnyebbséget jelent a balkezes gyermekek számára. A geometria óra, a vonalzóval való foglalatosság, a papírvágó ollóval való munka vagy egy egyszerű ceruzahegyezés is olykor kínkeserves feladat egy balkezes gyermek számára. A Maped balkezes iskolaszer termékekkel azonban mindezek a kényelmetlenségek egycsapásra eltűntek.

Tanulásra való ösztönzés

Minden szülő álma, hogy gyermeke jókedvűen induljon az iskolába. A Maped a tanulásra való ösztönzésben is élen jár.

Elegendő megtekintenünk azokat az iskolaszer termékeket, melyek közkedvelt, népszerű történeteken alapulnak, mint amilyenek például a Harry Potter iskolaszer termékek. Melyik gyerek ne szeretné elkezdeni végre a tanulást, ha Harry Potter radír, ceruza, filctoll és egyéb iskolaszer kellékek várják az iskolatáskájában?

Ezen kívül érdemes megemlíteni a „Creativ” termékeket, melyek segítségével a gyermek készségei a lehető legjobban fejlődhetnek. Gyurmák, kézségfejlesztő készletek és egyéb „Creativ” termékek várják a lelkes szülőket és életvidám gyermekeiket. Mindez a Maped jóvoltából vált lehetségessé és elérhetővé.

Fenntartható iskolaszer bolygónk jövőéért és biztonságáért

Ma már nem elegendő jó minőségű terméket gyártani, az is fontos, hogy az felelősségteljesen fenntartható legyen.

A Maped figyel arra, hogy minden környezetvédelmi szabványnak megfeleljen az iskolaszer gyártás, nemcsak azért, mert ezek kötelezően betartandó szabályok, hanem azért is, mert felelősséget éreznek bolygónkkal és a következő generációval szemben. Amennyiben Maped iskolaszer termékeket használunk, mi is részt vállalunk ebben a küldetésben.

Biztos te is hallottad már azt a mondást, hogy ami jól működik, azon nem érdemes változtatni. Ez ugyan nem minden esetben igaz, de iskolaszer tekintetében érdemes a tanácsot megfogadni. Évtizedek óta a Maped iskolaszer jelenti a legjobb döntést, miért változtatnánk rajta?

Biztosítsd Te is gyermekednek a legjobb eszközöket sorban állás nélkül, kényelmesen! Keresd a Maped iskolaszer termékeket a Depot irodaszer webáruházban.

ISMERD MEG

A MAPED TERMÉKVÁLASZTÉKÁT!
Kattints és nézz szét a MAPED világában.

Korábbi cikk(ek) a MAPED termékekről ITT