irattarolas-archivalasA technológia ma már lehetővé teszi, hogy az archiválás jó része elektronikus formában történjen, ám mégsem fedi le a teljes területet, ezért a hatékony irattárolás még ma is nagyon fontos.

Minden vállalkozásnak és nagyvállalatnak vannak olyan dokumentumai, melyeket papír formában is érdemes megőrizni. Bizonyos területeken ezt rendeletek is szabályozzák. Éppen ezek azok a területek, ahol az archiválás módszere, az irattárolás típusai nagy szerephez jutnak.

Dokumentumonként változó, hogy mit és mennyi ideig kötelező megőrizni. Ez egy olyan tematika, melyre külön oda kell figyelni az archiválás során. Az iratrendezés megfelelő módszere ezt is megkönnyíti.

Amennyiben év végén és év elején nagyobb gondot fordítunk az irattárolás fejlesztésére, a különböző rendszerek szélesítésére, annál könnyebb év közben az ezzel kapcsolatos munkánk. Akár ellenőrzés, akár más ok miatt kell egy dokumentumnak rendelkezésre állnia, egy helyes tematikában rendezett archívumban ez pillanatok alatt megoldható.

Ismeri az érzést, amikor azonnal kellene egy bizonyos szerződés? Esetleg egy régebbi kimutatás?

Amennyiben ez a probléma olykor felmerül, akkor az biztos jele az újítás kívánalmának.

Tegye könnyebbé saját maga számára a hétköznapokat!

A megfelelő irattároláshoz nagy segítséget nyújtanak a különböző eszközök. Leggyakrabban használt eszközök közé tartoznak a függőmappa tárolók, iratrendezők, irattálcák és –papucsok, fiókos és polcos tárolórendszerek.

Az archiválás ma már megköveteli, hogy minden eszközt felhasználva a lehető leggyorsabbá és leghatékonyabbá tegyük munkavégzésünket. A dokumentumok gyorsan visszakereshetők legyenek. Legyenek egy helyen az érintett személyek számára archivált dokumentumok.

A dokumentumok csoportosítása, az iratrendezés tematikája minden vállalatnál más és más. Az archiválási tematika egy kialakult rendszerben zajlik, vagy éppen kialakulóban van. Egy dolog azonban minden esetben közös, a rend és a hatékonyság kéz a kézben jár.

Az irattárolás minden esetben könnyebbé válhat, ha minőségi eszközöket választ. Depot.hu irodaszer webáruházunkban széles választék áll rendelkezésre az irattárolás eszközeiből.

Érdemes most is a pontgyűjtő akcióban részt vevő termékeket választani, hiszen a pontgyűjtés időszaka még nem ért véget. Az értékes ajándékok még elérhetők.

Az irattárolás és archiválás eszközei itt megtekinthetők: IRATTÁROLÁS ÉS ARCHIVÁLÁS.

A pontgyűjtő akcióban való részvételt még most sem késő elkezdeni. A részletek itt találhatók: PONTGYŰJTŐ AKCIÓ!

LeitzPromo_201311