Ceruzák jegyzetfüzet hegyező radír levelek

Vannak olyan órák az iskolában, ahol kötelező a ceruza használat. A fa íróeszköz velejárója, hogy folyamatos hegyezésre szorul, ezért a ceruza mellé kell egy hegyező is. Nézzük, milyen hegyezők állnak a rendelkezésedre kínálatunkban!

Pénztárcabarát megoldások költséghatékony használatra

Az iskolai felszerelés beszerzésénél nagyon kell ügyelnünk az egyes darabok árára, hiszen annyi mindent kell venni az iskolába járó gyerkőcök számára, hogy nagyon megnyomhatja a végösszeget egy-egy drágább darab megvásárlása. Ezért teljesen érthető, ha nem szeretnél egy kisebb vagyont költeni egy asztali hegyezőre.

Van egy jó hírünk: nem is kell abban az esetben, ha csak egy nagyon alapvető használatra szeretnél venni élesítő eszközt. Amennyiben hordozható, egyszerű hegyezőt választanál, akkor már 100 forint alatt is találsz kínálatunkban erre a célra egylyukú hegyezőt.

Amennyiben asztalra rögzíthető hegyezőt keresel, ebben az esetben sem kell 3 ezer forintnál többet költened a ceruza élesítő eszközre: például az ICO „Süni 616” asztali hegyező jóval kevesebbe kerül ennél a költségkeretnél, amit normál grafit és színes ceruzák hegyezéséhez is tud használni a gyermek. Minőségét biztosítja a fém hegyező szerkezet, stabilitását pedig a fém befogó.

Hegyező többféle méretű ceruza hegyezéséhez

A ceruzák vásárlásánál előfordulhat, hogy több méretű írószert kell beszereznünk a gyermeknek. Különösen abban az esetben, ha például vékonyabb színes ceruzákat szereztünk be a rajzórákra, de az alapvető íráshoz vastagabb grafitot preferál a lurkó. Ilyen esetekben érdemes olyan hegyezőt venni, amiben két vagy három lyuk is található vékonyabb és vastagabb grafitok számára egyaránt. A komfortosabb használatért válassz tartályos hegyezőt.

Rajzoláshoz tervezett hegyezők

Gyermeked rendszeresen rajzol? Esetleg művészeti szakos iskolába jár? Ez esetben a rajzceruzákat érdemes egy olyan hegyezővel élezni, ami nem faragja teljesen élesre a ceruzák hegyét.

Ugyanis a színezésnél nem az a lényeg, hogy hajszálvékony, pontos vonalakat tudjon húzni a gyerkőc, hanem hogy minél nagyobb területen terüljön el a színes ceruza lenyomata. Emiatt a tompább színes ceruzák alkalmasabbak rajzoláshoz. Ezt a hatást a MAPED „Color`Peps” hegyezővel könnyen el lehet érni. Ugyanis ez a hegyező direkt úgy lett kialakítva, hogy ne élezze hegyesre a ceruzákat.

A kényelem magas foka az elemes hegyezők

Az elemes hegyezők esetében még csavarni sem kell a ceruzát: elég csak belerakni, megtartani a helyén, és a hegyező teszi a dolgát. Elemes meghajtás segítségével meghegyezi a ceruzát. Szerencsére ezért a komfortért nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

Ugyanis az ICO „Süni” elemes hegyezője pénztárcabarát opció a hegyezők között. Akár az egy lyukú, akár a két lyukú megoldásnál döntesz, egy megfizethet árú, kényelmes és minőségi hegyezőt tudhatsz magadénak.

Olvasd el egy korábbi cikkünket „A ceruzahegyezés nem unalmas többé!” link…