Hibajavító - ragasztó

Segítünk, hogy minden kéznél legyen az irodában (hibajavító, ragasztó…)!

Most, hogy egyre többen dolgoznak otthonról, apróságnak tűnő dolgok hiányozhatnak a házi karanténból, vagy átmeneti irodából. Sok vásárlónk számára ez a gyakori hiánycikk például a hibajavító, vagy a ragasztók. Ezeket érdemes otthonra is beszerezni, különösen, ha iskoláskorú gyerekekkel élünk. Nekik és a szülőknek is hasznos egy-egy ilyen praktikus kiegészítő.

Most bemutatjuk, hogy a kínálatunkban milyen sokféle hibajavító megoldás és ragasztó található. Ezzel is szeretnénk megkönnyíteni a választást nagyobb irodai beszerzések, vagy kisebb lakóhelyek ideális eszközeinek megvásárlásakor. Mindig törekszünk arra, hogy több oldalon keresztül lapozható, sokrétű termékpalettával rendelkezzünk. Ez ebben a speciális szegmensben sincs másképp.

Milyen hibajavítók léteznek?

Neked melyik a kedvenc hibajavítód? A hagyományos ecsetes, folyékony megoldás? Fontos, hogy használat előtt felrázd ezt a típust, máskülönben hajlamos lehet maszatolásra. Máskülönben kényelmes, egyszerű és nagyon kreatív, hiszen még egy párkányt, falszegélyt is lefesthetünk vele, ha fehér alapról van szó. Az iskolában és a hivatalokban jobbszeretik, ha csak áthúzzuk a hibás részeket, mégis sokszor nagyon jól jön, ha egy-egy szót, elírást szeretnénk javítani például egy üdvözlőlapon.

A másik fajta szalagos, ragasztószalag-szerűen letapasztható fehéren fogó hibajavító roller, ami szintén sokak kedvence lehet. Szabályos egyenes szélű sávban tudunk így fehérre mázolni és hatékonyan elfedni bizonyos szövegrészeket egy papíron. A gyerekek szeretik, mert így nem olyan feltűnő, hogy szabad kézzel javítóznak. Egyetlen szép határozott mozdulattal ragaszthatjuk le ezáltal az elfedni kívánt részt.

Ragasztók – iskolába, irodába, otthonra?

A hagyományos ragasztószalagok manapság már nagyon sokféle kivitelben érhetők el. Nálunk is megtalálod az adagolós verziókat. A megszokott módon ideiglenes ragasztásra, áttetsző, vagy épp színes megerősítésre, borítékragasztásra, képek rögzítésére, vagy épp ajándékok csomagolásához, ami hamarosan időszerű is lesz. Az asztali adagolók nem csak praktikusak, de jópofa ajándéknak, díszítőnek is beválnak, hiszen nagyon sokféle kivitelben elérhetők.

A gyurma ragasztók igazi iskolai kellékek, de sokszor prezentációk, kiállítások, vagy egyszerű lakásban elhelyezett képek esetén is felbukkannak. Az iskolákban mind a tanárok mind a diákok szükséges kelléke lehet különböző díszítések, műsorok, előadások során.

Kreatív hobby témakör – ragasztók

Természetesen a folyékony és stiftes ragasztókat is rendelkezésre bocsájtjuk, hiszen ezek szintén egy külön kategóriát képviselnek. Nem csak ovisok, kisiskolások, de a kreatív hobby tevékenységet kedvelők és persze az irodisták is jó hasznát vehetik ezeknek a kiegészítőknek. A kreatívkodók a folyékony szilikonragasztót és lakkhatású ragasztót is nagy előszeretettel használják alkotásaik megszilárdításához.

Praktikus lehet például ebben a kategóriában egy ragasztótollat beszerezni, amivel igazán pontosan adagolhatjuk a ragasztóanyagot, de használat után szorosan lezárhatjuk, nem fog kiszáradni, szétfolyni.

Pillanatragasztó mindig akkor kell, mikor nincs otthon!

A pillanatragasztó pedig az a termék, ami valójában tényleg bárhol szükséges lehet, nagyon sokszor jól jön, ha kéznél van. Ha kéznél lenne… mert ugye legtöbbször beszárad, elkallódik, tönkremegy, mire újra szükség van rá. Na éppen ezért érdemes mini, pár grammos csomagokat beszerezni otthonra, hogy szinte elég is legyen egy pár cseppnyi tartalom a cipő, a bögre, a műanyag fogantyú, vagy valami apróság ragasztásához, és ne is kelljen nagyobb mennyiségeket tárolni. Többfélét is találsz nálunk, válogass kedvedre!

Kellemes válogatást kívánunk!