A papír történelme. Adatvédelem és identitáslopás

Kedves Olvasó!

Az identitáslopás ma már a hétköznapi és gyakori bűncselekmények közé tartozik. Alább szót ejtünk erről bővebben, hogy Ön ne tartozzon a károsultak közé.

A Depot.hu háza táján átépítések folynak. Hamarosan új külsőt kap áruházunk. A változtatások között is elsősorban annak az igénynek próbálunk eleget tenni, hogy könnyebben megtalálhatók legyenek a hírek és aktuális akcióink.

Külön figyelmet szenteltünk annak, hogy kellemes és hasznos olvasnivalót nyújtsunk az Ön számára, így bármikor érdemes hozzánk betérnie pár percre.

Az érdekességek és a hírek külön blog oldalt kaptak, amely folyamatosan frissül.

Ebben a hónapban érdekességként a papír története került terítékre, mindez tömören, nagy körvonalakban. Az alábbi írásról van szó:

A papír történelme

Ma már teljesen természetesnek vesszük, hogy rengeteg papír áll rendelkezésünkre. Írhatunk vagy nyomtathatunk rá, illetve használhatjuk csomagolásra. Arra azonban ritkán gondolunk, hogy a papír a mai formájában a természetben nem lelhető fel, ebből adódóan különböző fejlődési szakaszokon kellett áthaladnia az elmúlt évezredek során, mire természetessé vált, hogy bárki könnyen hozzájuthat és felhasználhatja bármire.” A cikk folytatása ITT található.

A hírek rovatba olyan írás került, amely sokkal több embert érint, mint gondolnánk. Az adatvédelemről van szó, amely a technológiai fejlődéssel egyenes arányosságban egyre nagyobb problémákat vet fel. Éppen ezért érdemes tájékozódni a témában.

Adatvédelem és identitáslopás

„Gondolt már arra, hogy amikor bankszámlakivonatot vagy más személyes iratot kidob a szemétbe, azzal esetleg szabad utat ad egy bűnözőnek? Ez még akkor is így van, ha a papírt összetépi kidobás előtt, hiszen ez még korántsem adatvédelem. Ma már nem feltétlenül kell zárak feltörésére, ablakok betörésére gondolnunk, ha lopásról van szó. Jelen társadalmunkban a bűnözők egy része ennél sokkal kifinomultabb módszerekhez folyamodik annak érdekében, hogy szert tegyen mások javaira. Ezzel szemben kizárólag az adatvédelem nyújt megfelelő megoldást.” A cikk folytatása ITT olvasható.

Az adatvédelem kérdése és az áruházunkban jelenleg lévő iratmegsemmisítő akciók éppen összecsengenek. Most akár személyi használatra is olcsóbban juthat hozzá iratmegsemmisítőhöz. Kérjen személyre szabott árajánlatot, vagy nézzen körül akciós termékeink között!

Webbanner_650_x_120

VÁSÁROLJON MOST FELLOWES IRATMEGSEMMISÍTŐT

AKÁR 15% KEDVEZMÉNNYEL!

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább barátainak, ismerőseinek!