Új irodaszer katalógus. Leitz pontgyűjtő akció.

Kedves Olvasó!

Az év eleje a legtöbb cégnél – legyen az nagyvállalat vagy egyszemélyes vállalkozás – az irodaszerek beszerzésével kezdődik. Ebben kívánunk hatékony segítséget nyújtani.

kek-katalogus-2014Ilyenkor nagyobb hangsúlyt kapnak az archiváláshoz, könyveléshez, egyéb év eleji munkálatokhoz kapcsolódó termékek.

Ehhez nyújt nagy segítséget az évek óta megjelenő KÉK irodaszer katalógus, ami évről-évre fejlettebb formában teszi könnyebbé az irodaszerek beszerzését.

A KÉK irodaszer katalógus nem csak nyomtatott, de digitális formában is elérhető, ami sokkal több funkcióval rendelkezik egy egyszerű letölthető katalógusnál.

A digitális katalógus lapozható, konkrét oldalakra navigálható. Hasonló keresést tesz lehetővé, mint egy weboldal vagy webáruház, valamint könyvjelzőzhető. A katalógus le is tölthető, de tovább is küldhető. Több szempont alapján lehet keresést végezni, így percek alatt könnyedén megtalálható a kívánt termék vagy termékcsoport.

A nyomtatott és digitális irodaszer katalógus előnyeiről és új funkcióiról itt írtunk bővebben: MEGJELENT A 2014-ES KÉK KATALÓGUS

Ismét szeretnénk felhívni a figyelmet jelenleg is futó pontgyűjtő akciónkra, melynek keretein belül értékes ajándékok várnak kiküldésre. A pontgyűjtő akcióról korábbi hírlevelünkben már írtunk. Az akcióban részt vevő termékek egy része az archiválási munkálatokhoz kapcsolódik, ezért ez ilyenkor év elején még nagyobb hangsúlyt kap.

A pontgyűjtő akcióról részletesen a Depot irodaszer webáruházban itt lehet tájékozódni: PONTGYŰJTŐ AKCIÓ

Üdvözlettel: depot team

LeitzPromo_201311

Végezetül pedig a következő idézettel szeretnénk boldog és eredményekben gazdag új évet kívánni:

„Mit van mit kivánni még
Ily áldott időben? –
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.”

Arany János

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek.