Naptár katalógus - nap tár ház 2015
 

Kedves Olvasó!

Nemsokára véget ér ez az esztendő. Reméljük, sikeres évet tudhat magáénak!

Tudta-e, hogy a siker titka néha apróságokban rejlik?

Érdekes, hogy már a sikeres állásinterjú egyik feltétele is az elegáns filofax. Tárgyalások során pedig egy egyéniségünkkel és cégünk arculatával harmonizáló határidőnaplóval sokat elárulunk magunkról, cégünkről vagy munkánkról, munkához való hozzáállásunkról.

2015 – kívánunk Önnek egy újabb sikeres esztendőt!

Naptárkatalógusunkban széles választékban találhat agendákat, naplókat, jegyzetfüzeteket és gyűrűs kalendáriumokat éppúgy, mint asztali és fali naptárakat. Termékeink praktikusak, könnyen kezelhetők, ugyanakkor esztétikusak: mindenki megtalálja közöttük a neki megfelelőt.

Tudjuk, hogy az ideális termék kiválasztásakor mindenkinek megvannak az egyéni szempontjai. Van, aki jobban szereti a bőrborítású, jelzőszalaggal ellátott kalendáriumokat, míg mások a papírborítást vagy a sarokperforációt tartják szem előtt, amikor határidőnaplót választanak.

Katalógusunkban éppen ezért a tartalomjegyzék mellett jelmagyarázatot is találhat – hogy Önnek ne kelljen egyesével végigbogarásznia, hogy a kinézet alapján kiválasztott termék rendelkezik-e az Ön által kedvelt megoldásokkal. Külön fejezet foglalkozik a méretekkel – egy oldalon szemléltetjük a különböző méreteket, hogy Önnek ne csak számokból kelljen tájékozódnia.

Újdonság, hogy egy-egy naptár, kalendárium mellé a hozzá illő formatervezett, exkluzív kiegészítő tollat is ajánljuk. Hogy amikor megérkezik a tárgyalásra, a legapróbb részletek is Önt, az Ön személyiségét és a cég profilját fejezzék ki.

Bővebben katalógusunkról és a rendelési feltételekről ITT olvashat.

Ne habozzon: a december már késő!

Igen kellemetlen lehet, ha az utolsó pillanatban rendeljük meg a naptárakat a következő esztendőre. Nem csak azért, mert így az új esztendőben ott állunk támasz nélkül, hanem azért is, mert előfordulhat, hogy az általunk választott termék már nem kapható.

Mi a depot.hu-nál természetesen mindent megteszünk azért, hogy Ön a választott terméket időben kézhez kaphassa!

Fontos, hogy mit teszünk le az asztalra.

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata

Ha tetszik hírlevél sorozatunk, küldje tovább barátainak, ismerőseinek