Fire Stryker

Kedves Olvasó!

Nem festjük az ördögöt a falra! De tudjuk, jobb félni, mint megijedni.

Minden bizonnyal Ön is gondolt már arra, mit tenne, ha véletlenül kigyulladna egy elektromos berendezés a konyhában; az autó motorjában probléma merülne fel, ami tűzhöz vezetne; vagy az utastérben történne tűzeset.

Reméljük, a valóságban még sosem élte át ezt a vészhelyzetet, csak gondolatban sorolta végig magának a tennivalókat. Kívánjuk, hogy ez a jövőben is így maradjon, ám azért, hogy Ön minden eshetőségre felkészüljön, és ne aggódjon egy esetlegesen bekövetkező véletlen miatt, segítünk a listaírásban.

Első helyen a listán: Fire Stryker – a hordozható tűzoltó eszköz

Ha Ön a legkörültekintőbbek közé tartozik, biztosan cipeli az autójában a 6 vagy egy 9 kilogrammos tűzoltó palackok egyikét. Nehéz, foglalja a helyet, és lássuk be, sokszor nem túl esztétikus (a bőröndöknek kellett a hely, tegyük a hátsó ülésre!). Ha a körültekintőbbek táborát erősíti, már eljátszott a gondolattal, hogy beszerezzen valamit, ami tűz esetén a segítségére lehet. Ha egyik csoportba sem tartozik, akkor is fontolja meg: egy készülék, mely kicsi, könnyű, használata végtelenül egyszerű, biztonságos, környezetbarát, … és megvédi Önt, szeretteit és értékeit egy esetleges tűz esetén!

Fire Strykerhogy ne fesse az ördögöt a falra!

A Fire Stryker az a hordozható tűzoltó eszköz, melynek hiányát eddig csak érezte, de amint beszerez egyet, nélkülözhetetlenné válik!

Miért is? Mert…

  • kisméretű (egy kesztyűtartóban vagy táskában is elfér, túránál, kempingezésnél is nélkülözhetetlen!)
  • elvonja az oxigént a tűztől (egy semleges só segítségével)
  • nincs benne nyomás, nem kell szervizelni, felülvizsgálni, nem megy tönkre (csak a lejárati idő után, ám élettartama hosszú)
  • két típusa 50, illetve 100 másodperces hatóidővel rendelkezik
  • használata nagyon egyszerű (szükség esetén akár egy gyermek is könnyedén kezeli)
  • automatikusan megkezdi az oltást, ha rendszerbe kötik, illetve ha az utas- vagy a motortérben bármilyen lángot vagy 350 Celsius fokos hőt érzékel
  • használatakor nem keletkezik szennyeződés
  • környezetbarát – nincsen légkör-károsító hatása
  • 98 %-os páratartalomig használható

Ha még többet szeretne megtudni a Fire Stryker tűzoltó eszközről, ne habozzon, kattintson IDE.

Megnyugtató, ha a kezünkben van a megoldás. Így félni sem kell, és ijedségre sincs ok.

További kellemes napot kíván:
a depot.hu csapata