Ajéndékötletek - Lenspen termékekKedves Olvasó!

Elkezdődött!

A rádiókban egyre gyakrabban csendülnek fel karácsonyi dallamok… Egy hónap, és itt a karácsony!

Ahhoz, hogy valóban személyre szóló ajándékokkal lepjük meg szeretteinket, ismerőseinket, üzletfeleinket, munkatársainkat, ideje már most elkezdeni ötletelni. A következő leveleinkben segítünk Önnek, hogy a megfelelő ajándékot választhassa.

Van, akinek az a fontos, hogy amit kap, az különleges és szép legyen – valami, amit „nem engedne meg magának”. Van, aki szeret hasznos holmit kapni – nem szeretne még egy kacatot a már meglévők mellé.

Az első feladat: eldönteni, hogy az, akinek az ajándékot szánjuk, melyik csoportba tartozik.

Szereti a hasznos ajándékokat?

Ha igen, akkor is fontos, hogy olyan ajándék legyen, ami nemcsak hasznos, de használni is fogja.

Lenspen termékek – telitalálat!

Miért? Mert…

  • …ha szemüveges, vagy nyáron hord napszemüveget (és ki ne hordana?), a Lenspen legújabb terméke,  a Peeps szemüvegtisztító mindig jól jön!
  • …ha használ tabletet, vagy bármilyen érintőképernyős felületet (és ki ne használna?), a Lenspen képernyőtisztítóval könnyedén tisztán tarthatja azt!
  • …ha szeret fényképezni, a Lenspen fotós termékeknek köszönhetően mindig tiszta képet tud varázsolni!

Bővebben a fenti termékekről ITT olvashat.

Jó tudni..

A Lenspen száraztisztítás nem maszatol (ellentétben a tisztítókendőkkel), nem hagy nyomot (ellentétben a különböző folyadékokkal), nem oldja a festéket és az üveg felületkezeléseit (ahogy az alkohol vagy a benzin teszi), nem karcol (mint egy kicsit poros kendő).

A Lenspen termékek többségén van porecset, és egy kupakkal – levegőtől, portól – elzárt szarvasbőr aktív szenes tisztítópárna. Felülettől függ, de minimum 500 alkalommal használható, hiszen a kupakból minden használat után újratölt.

Keresse LENSPEN termékeinket ITT!

Üdvözlettel:
A depot.hu csapata