Ajándékötletek - iskolaszer és naptár

Kedves Olvasó!

Még egy hét, és itt a karácsony!

Mindenki a tökéletes ajándékra vadászik. Legyen szép, mert a karácsony a szeretet ünnepe, és valami igazán különlegeset szeretnénk adni. Legyen használható (ha nem is hasznos, hiszen az ünnepek idején minden egy kicsit más), mert minden alkalommal, ha a megajándékozott használja azt, amit tőlünk kapott, ránk gondol.

Utolsó ötletbörzénkben a mindennapokban használatos, mégis különleges tárgyakat ajánlunk figyelmébe. Előző levelünkben játékkötleteket adtunk, kicsiknek, nagyoknak – és az egész családnak. Ez alkalommal az iskolásokra, és a családtagokra, kollégákra, üzleti partnerekre is gondoltunk.

Kicsit nagyobbacskáknak…

Az életünket apróságok teszik igazán boldoggá. Egy iskolás gyermeknek is fontosak az apróságok: minőségi termékekkel dolgozzon, de szeresse is a tárgyakat, amelyek körülveszik.

Miért pont olyan holmit kapjon, amit az iskolában vagy tanuláshoz használhat?

 • Persze, éppen szünidő van, karácsony. Ugyanakkor ne feledjük, félév is van. Év elején minden szülő úgy gondolta, mindent beszerzett, amire gyermekének az év folyamán szüksége lesz. De ember tervez – és a dolgok kopnak, elfogynak.
 • Nemcsak a hiánypótlás miatt érdemes iskolaszert ajándékoznunk – mert persze ne a vonalas füzet kerüljön a fa alá –, hanem azért is, hogy kedve legyen használni a különleges iskolai holmit, hogy várja a januári iskolakezdést. Valami új, valami más, mint eddig – akár egy új évkezdés a 2016-os év elején.
 • Ha iskolaszert vásárolunk ajándékba, a legjobb minőséget akarjuk. Hiszen karácsony van. Az ajándékozó számára a legfontosabb a minőség – persze az esztétikus megjelenés, és a jól kihasználható formatervezés is fontos szempont.

Mi az, aminek örül egy iskolás gyermek?

 • Egy menő iskolatáskának, ami kifejezi az egyéniségét…

  …és aminek kiválasztásakor az is szempont, hogy a táska a lehető legkönnyebb legyen, kialakítása megfelelő legyen. Egyrészt a rengeteg tankönyv már így is elegendő súllyal terheli a gyermek gerincét, másrészt az ergonomikusan kialakított táska védelmet biztosít a hátnak, gerincnek.

  TIPP! Egy jó táska egy felnőtt életében is létszükséglet. Járhatunk futni, vagy kerékpárral dolgozni. Egy jó táska jó társ kirándulás, vagy akár bevásárolás során is (az idősebb korosztály nem véletlenül használja a kiskocsis táskát – Magyarországon még nem terjedt el, pedig ha belegondolunk, logikus: a kisebb bevásárlásokat a hátunkon hazavinni nemcsak kényelmesebb, de egészségesebb is).

  Válasszon kínálatunkból ITT!

 • Valaminek, amivel alkotni lehet…

  …és amivel kényelmesen dolgozhat, miközben képességeit fejleszti.

  A „Smoothy” fantázianévre hallgató, kitekerhető zsírkréták gyönyörű színeivel elvarázsolják a gyermekeket (no és azzal, hogy a kész alkotás akvarellhatásúvá  tehető!). A felnőttek nemcsak a csodálatos alkotásnak örülhetnek, hanem annak is, hogy a kréták műanyag borítása „maszatmentessé” teszi a használatot. A vastag kialakítás pedig kényelmes fogást tesz lehetővé, fejleszti a motorikus képességeket, ez által az íráskészséget.

  Válasszon kínálatunkból ITT!

 • Egy olyan tollra, ami forradalmian új…

  …és könnyen használható, gazdaságos, utántölthető. A Maped Reload nyomósirón kék, zöld és pink színben is kapható. Különleges, radírvéggel ellátott tartálya lehetővé teszi, hogy a gyermek ne egyesével, eltöredezve adagolja a grafitbeleket. Komplett tartályt lehet cserélni egy gyors mozdulattal, ami 10 darab grafitbél utántöltésével egyenértékű. A hagyományos módszer szerelmeseinek is kedvez, hiszen „normál” módon is újratölthető.

 • Valamire, ami vicces…

  …és mosolyt csal az arcára a mindennapokban.

  A Technic Wings radírgumik játékos formájukkal – szárnyaikkal – ilyenek. A szárnyak nem csupán az esztétikai élmény miatt születtek: óvják a radírgumit a szennyeződésektől, töredezéstől. És újratölthetőek!

  Mi más rághatná tökéletesre a ceruzahegyet, mint egy nyuszi? A minden este kötelező faragás mostantól (gyerek)játék: a nyuszi alakú hegyező fogainak mozgatásával együtt szó szerint hegyesre rágja a legtompább ceruzákat is.

 • Valamire, amit egyénivé varázsolhat…

  …hiszen a minket körülvevő tárgyak személyiségünket, kedvünket is tükrözik.

  A GeoCustom vonalzókon lévő geometriai mintákat a gyermek úgy színezheti, ahogy szeretné. Vigyázni is fog az elkészült alkotásra, mint a szeme fényére!

 • Egy vidám tolltartónak…

  …hogy otthont biztosítson a sok újdonságnak.

És a legnagyobbaknak…

…az irodába:

 • Asztali naptárak: Munkába érkezéskor, amíg a gépet bekapcsolják, gyorsan átfuthatják aznapi teendőinket, rendszerezhetik gondolatainkat. Munka közben pedig mindig szem előtt van a monitor mellett álló naptár – nem kell megszakítani a munkafolyamatot, és a számítógépen ellenőrizni a határidőket.
 • Asztali könyöklők: Ezek talán a legpraktikusabb ajándékok, hiszen a heti lebontás mellett az aktuális hónapot is feltüntetik. Ugyanakkor a könyöklők egyszerre naptárak, jegyzetfüzetek és határidőnaplók – semmi sem felejtődhet el!
 • Fali naptárak: A legfontosabb határidők jelölésére a legalkalmasabb a falinaptár. Annak megfelelően, ki hogyan szeret tervezni, a fali naptárak éves, 2-3 hónapos (speditőrök) és havi lebontásban is elérhetőek.

…és az úton:

 • Általános határidőnapló: Sokszor az apróságokon múlnak a legnagyobb dolgok is, egy, a tulajdonos egyéniségét kifejező határidőnapló ezért fontos egy tárgyalás során.
 • Zsebnaptár: Hogy soha ne forduljon elő, hogy valamit nem tud lejegyezni! Ez a naptártípus kis méretének köszönhetően akár a farzsebben is elfér.
 • Gyűrűs kalendáriumok: A leginkább egyedivé ez a határidőnapló varázsolható. A lapcsomagoknak köszönhetően mindenki úgy állíthatja össze, ahogyan számára a legmegfelelőbb. A lapok természetesen igény szerint bővíthetők, cserélhetők.
 • Tárgyalási napló: A tárgyalás során megbeszéltek feljegyzése mellett megjegyzések, gondolatok fűzhetők a jegyzetekhez, teendőkhöz.

Az elérhető 2016-os naptárak között ITT böngészhet.

TIPP: Az ajándék a csomagolásnál kezdődik! A csomagolás személyessé, hangulatossá varázslásához ITT olvashat tippeket.

Hangulatos, várakozással teli napokat kívánunk:
a depot.hu csapata