Leitz füzetekKedves Olvasó!

Az üzleti életben nagyon fontos a megjelenés, az, hogy milyen benyomást teszünk arra, akivel találkozunk. Ugyanígy fontos az is, hogy aki belép az irodánkba, mit lát meg először, legyen az kollégánk vagy üzleti partnerünk, ügyfelünk. De nehogy azt higgyük, hogy mindez csak külsőség! Az, hogy hogyan érzi magát az ember a munkahelyén, nagymértékben függ a munkakörnyezettől, hiszen életünk jelentős részét töltjük itt. Milyen színek, formák, bútorok és eszközök vesznek körül bennünket? A legapróbb tárgyaknak is fontos üzenete lehet, és meghatározhatja nemcsak a rólunk kialakított képet, hanem a hangulatunkat (és munkakedvünket!) egyaránt.

És ha jobban belegondolunk, a kettő összefügg. Egy, a munkakörnyezetével elégedett ember jobb benyomást kelt, mint egy kevésbé elégedett.

Örömmel mutatjuk be Önnek a Leitz megújult füzetkínálatát, melyet úgy terveztek és alakítottak ki, hogy mindenki megtalálja a céljainak megfelelő, legpraktikusabb terméket. Emellett minden füzet formavilága és kialakítása egy már jól ismert és kedvelt dizájn termékcsaládba illeszkedik (WOW, Style, Complete).

A Leitz-től megszokott minőségű, színes spirálfüzetek és beírókönyveken kívül figyelmébe ajánljuk az elnyűhetetlen jegyzetfüzeteket, melyek egy hosszabb utazás után sem tesznek rossz benyomást a partnerekre, hiszen anyaguknak és kialakításuknak köszönhetően megőrzik eredeti állapotukat. A stílus szerelmeseinek ajánljuk azt a díjnyertes dizájnnal rendelkező elegáns jegyzetfüzetet, mely nemcsak kifinomult színei, hanem egyedülálló funkciói miatt is kedvelt az irodaszerek között.

Válogasson kedvére a Leitz jegyzetfüzetek közül ITT.

Ha többet szeretne a Leitz termékekről tudni, ITT olvashat róluk bővebben.

Üdvözlettel:
A depot.hu csapata