Nap-tár-ház 2017

Kedves Olvasó!

Ismét itt a nap-tár-ház! A 2017-es naptárkatalógus a már megszokott minőségű termékekkel, a már megszokott felhasználóbarát megoldásokkal, nyomtatott és elektronikus formában is elérhető.

Naptár, mely tükrözi az egyéniséget

Sajnos vagy szerencsére, mindannyian hajlamosak vagyunk az első percekben eldönteni valakiről, szimpatikus-e nekünk vagy sem. A mosoly természetesen szimpatikussá tesz, de csak a hiteles mosoly. A mosoly szüntelen erőltetésekor épp az ellenkező történik: hiteltelenekké válunk.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy véleményünk csalóka lehet, és sajnos azzal is, hogy nagyon nehezen tudunk változtatni rajta. Hajlamosak vagyunk az első benyomás alapján valakit megbízhatónak vagy szakértőnek tartani pusztán megjelenése és viselkedése alapján anélkül, hogy ezeket a tulajdonságokra bármilyen tény alátámasztaná. Érdekes, hogy klinikai pszichológusok szerint ilyenkor mindannyian a belénk oltott túlélési ösztönre hallgatunk.

Másként kell viselkednünk egy baráti összejövetelen, mint egy üzleti megbeszélésen – és nem csak az etikett miatt, hanem azért is, mert a két találkozón partnereink más-más oldalunkra kíváncsiak. Ezért nagyon fontos, hogy mikor milyen öltözéket viselünk, és hogyan viselkedünk. A szemüveg öltöztet – mondják. De egy jól megválasztott táska, naptár, vagy akár egy különleges toll ugyanúgy pozitív benyomást tehet partnerünkre, mint egy udvarias gesztus vagy figyelmes megjegyzés. Sőt! A fenti sorok alapján elmondható, hogy sokszor fontosabb üzenetet hordoz a megjelenés, mint a statisztikai adatok, a számok, vagy egy kedvező ajánlat. Mert akit az első pillanatokban megnyerőnek találunk, abban jobban bízunk.

A már megszokott termékskála széles választékban – és az újdonság varázsa együtt

Mindenkinek megvan a jól bevált kedvence, de tudjuk, hogy mindig szükség van valami újra a megszokott mellé. Az embernek általában van elképzelése arról, milyen naptárat szeretne a következő esztendőre, de néha szemezgetés közben fedezünk fel egy-egy praktikus megoldást. Katalógusunkban a tartalomjegyzék mellett található jelmagyarázat segít megtalálni az ideális naptárat.

A különböző típusú agendákat, naplókat, jegyzetfüzeteket és gyűrűs kalendáriumokat fantázianévvel láttuk el, amely tükrözi a termék megjelenését. Egy-egy naptár, kalendárium mellé a hozzá illő formatervezett, exkluzív kiegészítő tollat is ajánljuk.

Hogyan rendelhetünk?

Választhatjuk a hagyományos, kézben fogható nyomtatott katalógust ITT, vagy az elektronikus formájú katalógust ITT. Ebben az esetben választás után az adott termék rendelési kódja alapján gyorskereséssel vagy összetett kereséssel rendelhetünk a www.depot.hu-n.

Ha azonban jobban szeretnénk közvetlenül a webáruház honlapján keresgélni, elég az alábbi linkre kattintani: http://www.depot.hu/irodaszer/irodai-papiraru/naptar-agenda-betetlap. Itt a naptárak, agendák között termékcsoportonként megtaláljuk a teljes kínálatot képpel, leírással.

Többre kíváncsi a naptárkatalógus felépítésével és a kínálattal kapcsolatban?  Kattintson IDE, és olvassa el cikkünket!

Üdvözlettel:
A depot.hu csapata