Vigyázzon bizalmas dokumentumaira!

Kedves Olvasó!

Biztosak vagyunk abban, hogy Ön azok közé tartozik, akik odafigyelnek a bizalmas adatokat tartalmazó dokumentumok kezelésére.

Mondhatjuk, hogy szívügyünkké vált a biztonságos adatkezelés fontosságának hirdetése: támogatjuk partnereinket, hogy biztonságos és jól átlátható szervezetté alakíthassák cégüket – és ezáltal vállalkozásuk sikeres legyen.

Mert a legfontosabb mindig a megelőzés.

Hallott róla?

  • Az irodákban keletkezett papírhulladék közel egynegyede olyan információt tartalmaz, melynek birtokában más jelentős anyagi, erkölcsi, jogi kárt képes okozni.
  • A magyar lakosság 62%-a minden alkalommal megsemmisíti kényes adatait, míg 26% soha nem használ iratmegsemmisítőt.
  • Minden második magyar lakosnak van adatlopással kapcsolatos tapasztalata. (Az elszenvedett anyagi és mentális károkon felül ötödrészük után nyomozás is indult!)
  • A magyar vállalkozások közel 20%-a került már versenyhátrányba vagy veszített már vevőket, ügyfeleket adatlopás miatt.
  • Európában az identitáslopás (személyiséglopás) a leggyorsabban terjedő bűncselekmény?

Identitáslopásnak nevezzük azt a bűncselekményt, amikor valaki visszaél egy személy vagy vállalat adataival, bizalmas információival, úgy, hogy eltulajdonítja azokat. Tisztában kell lennünk azzal, hogy a nem megfelelő adatkezelés hová vezethet: lehetséges, hogy kisebb pénzbírság a következmény, de tudnunk kell azt is, hogy egy aprónak tűnő incidens akár komoly veszteséget is okozhat (akár 10 millió forintos bírság és/vagy akár kétévi börtönbüntetés is kiszabható).

A jogi és üzleti kockázatok jelentős mértékű csökkenése érdekében minden olyan dokumentumot, amely bizalmas információt tartalmaz, iratmegsemmisítő géppel kell megsemmisíteni.

Most: pénzvisszatérítési akció!

Az iratmegsemmisítő befektetés, ráadásul most nagyon jó befektetés, hiszen most bizonyos FELLOWES termékeket akár 30% kedvezménnyel vásárolhat meg. Válassza az Önnek megfelelő iratmegsemmisítőt, és az alábbi összeget visszakapja:

A pénzvisszatérítési akció egészen 2018. január 31-éig érvényes.

Hogy éljen vele, regisztráljon a Fellowes oldalán (https://www.fellowes-promotion.com/) található űrlap pontos kitöltésével, majd  vásároljon a promóció ideje alatt a fenti Fellowes iratmegsemmisítők közül legalább egy terméket. A vásárlást igazoló dokumentumok ellenében a Fellowes visszautalja Önnek az összeget a bankszámlájára.

A részvételi feltételekről bővebben ITT olvashat.

„Melyiket válasszam?”

Ha bővebben szeretne olvasni a témáról, illetve ha a megfelelő iratmegsemmisítő kiválasztásának szempontjaira kíváncsi, kattintson IDE.

Üdvözlettel: a depot.hu csapata