Irodadekor, modern kialakítású irodai környezet fehér asztali számítógéppel

Irodadekor magas fokon!

Megnézzük, hogy egy-két remek tipp segítségével, hogyan varázsolhatsz otthonos, bájos, vagy épp lélegzetelállítóan nyugodt és letisztult irodai környezetet. A kínálatunkban megtalálod azokat a dekorációkat is, melyekről szó lesz, illetve minden mást is, amire egy kisebb-nagyobb irodában napi szinten szükséged lehet.

Sokaknak van most szüksége az irodán kívüli irodákra, otthoni munkavégzéshez szükséges profi berendezésre. Emellett nagyon sokan vannak, akik továbbra is maradtak az irodákban, és ügyfélfogadást, ellátást, személyes kapcsolattartást vállalnak. Ugyan az online térben való megjelenés is nagyon hangsúlyos napjainkban, a személyes találkozók és üzleti kapcsolatok alapja továbbra is személyese találkozó.

Nem mindegy, hogyan fogadsz egy ügyfelet

Azon kívül, vagy épp annak ellenére, hogy pontosan érkezel, kedvesen beszélsz, jól kommunikálsz az ügyfeleiddel, ráadásul hiteles szakember, jó vezető vagy, akadnak apróságok, amire érdemes lehet odafigyelned! Ilyen például a váróterem, iroda, recepció, asszisztensi irodák összhangja, stílusos berendezése.

Ha otthoni irodát készülsz létrehozni, akkor is érdemes valamelyest a számodra vonzó hivatalosabb közeget megteremteni, így nem tereli el a figyelmedet mindenféle otthoni apróság munka közben. Ráadásul az otthonról végzett megbeszélések, videókonferenciák is kellemesebb alaphangot kaphatnak.

Ruhafogas – a kényelem érdekében

Egy praktikus és ráadásul mutatós darab lehet egy stabil ruhafogas, vagy ruhaállvány, amit az ajtó mellett, váróteremben, iroda bejáratnál helyezel el. Különösen a vállalati- vagy versenyszférában lehet ez segítség. Így a tárgyalásra, fontos megbeszélésre, szerződéskötésre érkező ügyfeleid sokkal kényelmesebben tudnak helyet foglalni. Nem kell a kabátot, esernyőt is szorongatni várakozás közben. Udvarias gesztus a kabátokat elkérni, lesegíteni a megszeppent, vagy épp még bizalmatlan látogatók válláról. Plusz ruhavállfát, fali akasztókat is beszerezhetsz.

Esernyőtartó – apró figyelmesség

Apropó, esernyők! Egy stílusos esernyőtartó igazán praktikus lehet, és manapság már egyedi kivitelben, több színben is kapható. Annak ellenére, hogy nem a központi díszítés része, otthonosabbá, higiénikusabbá, kedvesebbé teheti a légkört bármilyen irodai ügyfélfogadás esetén. Arra figyelj, hogy távozáskor is szem előtt legyen, és ne felejtsék ott ügyfeleid a száradó ernyőket.

Virág, váza – a stílusos irodadekor

Művirág, vágott- vagy cserepes virág is emelheti az otthonod, vagy az irodád dolgozószobáinak, előszobájának, várótermének hangulatát. Sokan az műfűre, zöld növényből álló fali képekre, terméskő díszítésre esküsznek. Mindenesetre a természet színei, motívumai lágyítják a szigorú, dermesztő irodák hangulatát. Persze nem kell túlzásokba sem esni az irodadekorral sem, de egy odaillő váza, kaspó remekül kiemelheti a szoba, terem bizonyos sarkait, asztalkáit. Választhatsz letisztult, vagy dizájner darabok közül is.

Falióra, asztalilámpa – egy nyerő párosítás

A saját irodádba, otthonra, vagy a munkahelyedre is beszerezhetsz hangulatos dekorkellékeket: asztalilámpát, illetve hozzá illő, vagy az egész irodával harmonizáló faliórát. A faliórát érdemes a tárgyalások során félreeső helyre tenni, hogy ne vonzza és terelje el ügyfeleid tekintetét. Ugyanakkor a váróban, vagy a recepción igazán okos és figyelmes gesztus, ha megtalálható.

Választhatsz egészen modern és klasszikus darabok közül is. Ha még a presztízsedet, barátságos személyiségedet is szeretnéd előtérbe helyezni, válassz egy mutatós képkeretet, és helyezz el munkahelyi sikerekről, vagy a családodról szóló fotókat.

Nézd át a kategóriát, és találd meg te is a kedvenc irodaberendezéshez szükséges dekorációs, irodadekor elemeidet gyorsan, egyszerűen!