Egy nő nyújtózik az irodai székben ülve.

A tökéletes irodai szék kiválasztásánál alig, ha van fontosabb dolog egy iroda berendezésében. Ugyanis ebben a bútorban töltjük a legtöbb időt a munkánk során. Ha jó irodai széket választunk, akkor zökkenőmentesen fog menni a munka, viszont, ha rossz modellt választunk, akkor állandóan meg kell majd szakítani a munka menetét az elviselhetetlen hátfájás miatt.

Nem is beszélve arról, hogy hosszútávon milyen drasztikus egészségügyi következményei lehetnek a helytelen testtartásnak. Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy mire érdemes figyelni az ideális irodai szék kiválasztásánál, így azt érdemes lehet elolvasni ezelőtt az írás előtt.

Kiknek ajánlott a MAYAH „Standart” irodai szék termékcsaládja?

Olyan személyeknek előnyös ez a termékcsalád, akik ugyan nem töltenek sok időt a számítógép előtt munka közben, de azalatt a pár óra alatt szeretnék biztosítani maguknak a tökéletes kényelmet. Nézzük is, milyen székek állnak a rendelkezésedre!

Fresh

Vannak olyan munkahelyek, ahol csak minimális időt kell töltenünk az asztalunk előtt ülve. Ezért csak egy nagyon egyszerű, könnyen összeszerelhető, de azért állítható részekkel rendelkező kényelmes széket keresünk. Ebben az esetben a MAYAH „Fresh” nevezetű irodai szék ideális lehet számodra. Nemcsak azért, mert a minőségi széket alacsonyabb áron tudod beszerezni, mint a cég összes többi székét, hanem azért is, mert…

  • a hálós háttámla megfelelő szellőzést biztosít a hát számára
  • állítható az ülőlap magasság és a háttámlamélység, ezáltal a testalkatodhoz tudod igazítani a széket
  • az ülőlapot mesh szövet és műbőr kombinációja alkotja, amivel exkluzív kinézetet kap a szék

Fun

Amennyiben nemcsak egy szimpla irodai széket szeretnénk keresünk, hanem egy kicsit rendkívülibb darabot akarunk a magunkénak tudni, akkor a Fun szék ideális választás. Ugyanis a háttámlája ergonomikusan hajlított, ami egy izgalmas kinézetet kölcsönöz a széknek. A MAYAH „Fun” irodai szék olyan személyeknek lett kitalálva, akiket különleges, ám ezzel együtt formális stílus jellemez. Összeszerelése nagyon könnyű, emellett különleges tulajdonságai lehetővé teszik a kényelmes ülőpozíció kialakítását is munka közben:

  • Állítható ülőlap magasságával a magasságunkhoz tudjuk igazítani az irodai széket.
  • A hintamechanika segítségével az egymáshoz rögzített ülőlap és hátlap egyforma mértékben billen, hintázik és a kívánt pozícióban rögzíthető. Ezáltal a saját ízlésünkre tudjuk szabni a szék billenésszögét.

Happy

Ez az irodai szék olyan személyeknek lett fejlesztve, akik kifejezetten szeretik az átlagos kinézetű székeket (vagy épp nem tulajdonítanak különös figyelmet a szék küllemére) és nagyra értékelik a komfortot az irodában vagy az otthoni munka közben. Ugyanis a kék és fekete színben egyaránt elérhető MAYAH „Happy” irodai szék majdnem, hogy teljesen a saját ízlésünkre szabható, mivel nagyon sok módon állítható:

  • az állítható háttámlamagasság segítségével az irodai szék háttámlája a hátunk azon részét támasztja, ami a legtöbb tartásra szorul
  • az állítható háttámlamélységgel kedvünk szerint állíthatjuk be, hogy milyen távol legyen a háttámla az üléstől
  • az állítható ülőlapmagassággal megváltoztathatjuk lábunk hosszúsága szerint az ideális ülési szintet a széken
  • az állítható háttámladőlésszöggel beállíthatjuk azt a dőlésszöget a hátunk számára, ami a legkényelmesebb számunkra

Amennyiben karral szeretnénk állítani a széken a dőlésszöget, érdemes a „Happy” székek továbbfejlesztett verziója mellett dönteni, a MAYAH „Happy Plus” irodai székek mellett. Hiszen ezen a széken egy plusz kar található a széken, emiatt sokkal könnyebben állítható a szék dőlésszöge.

Olyan boltot keresel, ahol minden irodai felszerelést be tudsz szerezni egy helyen? Ez esetben nézz körül a Depot webshopjában, ahol mindent megtalálsz, amire szükség lehet egy irodai munkahelyen.