Iskolaszerek

Nincs okod az aggodalomra, ha azok közé tartozol, akik az utolsó pillanatban kapták meg az iskolaszer listát és csak egy-két nap van beszerezni az eszközöket.

Bár nagyon sok helyen fellelhető az interneten a különböző osztályokhoz tartozó iskolaszer lista, azt azért mégsem állíthatjuk, hogy ezek teljesen pontosak. Nem is lehetnek azok, hiszen kis különbségek mindig vannak az iskolák, illetve a tanárok igényei között.

Lehet, hogy ez most pánikkal tölt el, de nincs rá okod, hiszen a Depot irodaszer webáruházban mindent megtalálsz, amire gyermekednek hamarosan szüksége lesz.

Kapkodás és tolongás nélkül

Ha lenne rá valami mód, hogy kapkodás és tolongás nélkül szerezzem be az iskolaszereket… Hányszor gondoltad ezt augusztus végén?

Sok szülő gondolja úgy, hogy az iskolai tanévkezdés az év legnehezebb időszaka. Ne érezz lelkiismeretfurdalást, ha te is így érzel. Valóban nem könnyű az iskolaszerek beszerzése. Éppen ezért próbálunk segíteni abban, hogy kapkodás és tolongás, tehát stressz nélkül tudd ezt megtenni.

A Depot irodaszer webáruházban mindent megtalálsz, ami gyermeked számára szükséges az új tanévre. Ráadásul nyugodtan válogathatsz, átgondolhatod alaposan a vásárlásodat, és tételről tételre átböngészheted az iskolától kapott listát. Senki nem fog sürgetni. Miért ne lehetne stresszmentes az iskolakezdés?

Iskolaszer az utolsó pillanatban

Jogosan gondolod azt, hogy ez az utolsó pillanat, hogy beszerezd az iskolaszereket gyermeked számára, hiszen augusztus legvége van.

Napokon belül kezdődik az iskola és még nincs meg minden? A papírboltban akkora volt a tolongás, hogy nem tudtad leellenőrizni az iskolaszer listát és kimaradt néhány tétel? Ne aggódj, még mindig van néhány napod, hogy pótold a hiányt.

Ráadásul a Depot irodaszer webáruházban nemcsak iskolaszerek várnak rád, hanem iskolatáskák, tolltartók, tisztasági csomaghoz kellékek és egyéb dolgok, melyek feltétlenül szükségesek lesznek gyermeked számára újabb tíz hónapon át.

Tekintsd meg a Depot irodaszer webáruház kínálatát és vásárolj gyorsan, kényelmesen, stresszmentesen!

Iskolaszer akciósan

Nemcsak a bevásárlás okozta stressz jelent problémát tanévkezdés előtt, hanem az anyagi nehézségek is.

Az átlag szülőknek bizony anyagilag megterhelő az iskolakezdés, még akkor is, ha az iskolaszerek csak egy gyermek számára szükségesek. Minden évben megkapjuk a listát, nem kell gondolkodnunk, hogy vajon mire lehet szükség, „csak” meg kell vennünk. Ez azonban olykor elérheti akár a százezres nagyságrendet is. Több gyerek esetén még súlyosabb a helyzet.

A Depot irodaszer webáruházban megtalálhatod azokat az akciókat, melyek révén igen sokat tudsz megtakarítani. Tudjuk jól, hogy mekkora igénybevételt jelent anyagilag a tanévkezdés, éppen ezért próbálunk segíteni, amennyit csak lehet. Ez az egyik oka annak, hogy érdemes nálunk vásárolni, hiszen átböngészheted a lehetőségeket, senki nem sürget, és kiválaszthatod kedvedre az akciós iskolaszerek listájából azokat, amikre szükséged van.

Iskolatáskák és kedvcsináló iskolaszerek

Biztos többször feltetted már magadnak a kérdést, hogyan tudnád gyermekedet lelkesíteni a tanévkezdés előtt.

Talán csak az általános iskola első osztályát kezdő gyermekek várják a tanévkezdést. Utána már jól tudják, hogy tízhónapnyi kemény munka vár rájuk, ami nem biztos, hogy lelkesedéssel tölti el őket. Nem lehet hibáztatni őket ezért, hiszen mi is tisztában vagyunk azzal, hogy gyermekeink már az általános iskola alsó tagozatában is túl vannak terhelve, és a nyomás évről-évre növekszik. Pontosan ezért szeretnénk egy picit segíteni nekik valamivel, ami lelkesedéssel tölti el őket. Ehhez legjobb módszer, ha olyan iskolaszerek kerülnek kiválasztásra, legalább részben, amik tetszenek nekik. Vagy azért, mert trendi a kinézete, vagy azért, mert aranyos.

Nem arról van szó, hogy a legutolsó divat szerinti tolltartója legyen tele csecsebecsékkel, hiszen ez egyrészt költséges, másrészt, nem biztos, hogy a több a jobb. Egy-két iskolaszer azonban lehet trendi, csillogó, aranyos, de legalábbis olyan, ami nagyon tetszik a gyereknek és alig várja, hogy használatba vegye azokat. Ez lehet néhány ceruza, toll, hegyező vagy radír.

Ugyanez érvényes az iskolatáskára is, bár ez már nagyobb odafigyelést követel a szülők részéről. Fontos, hogy a gyerek szívesen használja, mert szép, azonban iskolatáska esetén sokkal több tényezőt kell figyelembe venni. Pontosan ezért írtunk erről egy összefoglaló cikket, hogy mi mindennek kell megfelelni egy jó iskolatáskának. A cikket itt olvashatod: Iskolatáska tippek.

Ne ess pánikba, ha még mindig nincs meg minden iskolaszer gyermeked számára! Vásárolj, akár az utolsó pillanatban is, stresszmentesen a Depot irodaszer webáruházban! Használd ki az akciókat! Spórolj a tanévkezdésen!

ISKOLASZEREK

a Depot irodaszertől