Első nap az iskolában. Anya kíséri kislányt az első osztályban, hátán iskolatáska, kezében füzetek.Első nap az iskolában. Anya kíséri kislányt az első osztályban, hátán iskolatáska, kezében füzetek.

Ugyan az iskola már elkezdődött, de sokan még csak most szerzik be a legfontosabb kellékeket. Nemcsak az iskolában, az óvodában is szükségesek a hátizsákok, ovis táskák, amik hatalmas segítséget jelenthetnek a hétköznapokban. A kínálatunkban számtalan modell közül válogathatsz, hiszen a különböző korosztályokra és különleges igényekre is gondoltunk, amikor összeállítottuk.

Most bemutatjuk a legnépszerűbb iskolatáskákat, hogy mindenki eldönthesse, melyik a leginkább megfelelő a csemetéknek. A jó minőségű hátizsákok előnye, hogy ha megunja, kinövi a gyerek, akkor sem kell kukába dobni, tovább ajándékozhatjátok, vagy örökölhetik a kistesók. Nézzük is meg, melyik táskákról beszélünk!

Gurulós iskolatáska a legkisebbeknek

A kisméretű, gurulós ovis, iskolás táska remek választás a kicsiknek, akik még nem a súlyos terhek cipelésére edződtek. Sokakat a földreránt az első osztályos tankönyvcsomag, vagy az ovis tornazsák is, különösen, ha még a tízórait, uzsonnát is becsomagolod melléjük. Kitűnő választás lehet egy kompakt, kisméretű táska, aminek strapabíró kerekei és kényelmes fogantyúja van. Még a szülőknek is segítség, hogy egyszerű bepakolni az autóba, feltenni a buszra.

Egyébiránt a gyerekek egy ilyen jópofa megoldással szívesebben gurítják a saját kis csomagjukat, ezért nem is kell aggódni amiatt, hogy helyettük kell majd cipekedni. Ajándékba is kitűnő, hiszen nem kell aggódni a méretezés miatt, mint egy ruhanemű vásárlásakor. Elég, ha a kisfiú, kislány kedvenc színeit, és persze életkorát ismerjük. Kirándulásokon, túrázáskor és külföldi utakhoz is ideális választás, egyszóval egy igazi időtálló és praktikus darab.

Cuki forma, imádnivaló színek

A gurulós megoldáshoz hasonlóan kicsi és jópofa megoldás a mintás, vagy épp formára alakított hátizsák. Ez is leginkább a bölcsisek, ovisok vagy az első osztályosok kedvence lehet. Alkalmas lehet kiegészítő táskának a sportfoglalkozások, vagy zeneóra alkalmára, mikor nem kell olyan sok könyvet és füzetet is magukkal vinni. A kirándulásokkor, vagy szabadidős, családi programokon is jó hasznát vehetjük.

Hátizsák nagyobbaknak

A legszélesebb választékot a nagyobbak, 8-18 évesek, vagy a felnőttek számára kínáljuk. Itt már valóban nagyon sokrétű és persze továbbra is magas minőségű iskolatáskákat kínálunk. A Pulse hátizsákjai erősek és nagy tárolóhelyet biztosítanak. A különböző rekeszek a praktikus elhelyezést biztosítják. Mind sportoláskor, túrázáskor, vagy épp a környezettudatosabb bevásárláskor használhatjuk őket.

Találd meg te is a kedvenced, és élvezd ki a magas minőségű iskolatáska előnyeit hosszú éveken át!