A tisztaság adagolva

Ügyeljünk a fertőtlenítésre!

A kórokozók elképesztően ügyesek. Muszáj, hiszen nekik is a túlélés a céljuk.

Ma már tudjuk, milyen könnyen megtapadnak a használati tárgyakon. Nagyon oda kell figyelnünk arra is, hogy a munkahelyünkön használt tárgyak, vagy az utazás során, a tömegközlekedési eszközökön lévő eszközök különösen kiváló felületet kínálnak a kórokozóknak.

Ami tehát nélkülözhetetlen, az a rendszeres felületfertőtlenítés, de továbbra sem szabad megfeledkeznünk kezeink tisztaságáról sem.

Tuti tipp: A helyes kézfertőtlenítés menete

A legjobb, ha olyan, legalább 70% alkoholt tartalmazó kézfertőtlenítőt használunk, amit nem kell vízzel leöblítenünk, hogy bárhol, bármikor kényelmesen használhassuk.

  • A fertőtlenítőszert adagoljuk tenyerünkbe, ezután dörzsöljük össze tenyereinket.
  • Egyik tenyerünkkel dörzsöljük a másik kézfejünket úgy, hogy közben az ujjakat összefonjuk.
  • Ezt ismételjük meg másik kezünkkel is.
  • Dörzsöljük össze két tenyerünket úgy, hogy az ujjakat összefűzzük.
  • Ezután az egyik kezünk tenyerével a másik kéz ujjainak hátát dörzsöljük, úgy, hogy ujjaink horogszerűen összeakaszkodjanak. Ezt is ismételjük meg a másik kezünkkel.
  • Ezt követően markoljuk meg az egyik hüvelykujjunkat, és körkörös mozdulattal dörzsöljük, majd váltsunk kezet.
  • Az egyik kezünk ujjbegyeit dörzsöljük a másik kéz tenyeréhez körkörösen, majd váltsunk kezet.
  • A megfelelő fertőtlenítés úgy ér véget, hogy csuklóinkat is megtisztítjuk.

A helyes kézmosás 6 lépése - kézfertőtlenítés

A helyes kézmosás 6 lépése – kézfertőtlenítés

Ma már a fertőtlenítés mindennapi életünk részévé vált. Csináljuk helyesen!

Az AUTO MOBIL kéztisztító géljei  összekötötték a kellemest a hasznossal: azon túl, hogy biztosítják a könnyed használatot, több kedvelt illatban is elérhetők. A gél nem folyik ki az ujjak közül, egyenletesen eloszlik a kéz teljes felületén, és 100%-ban felszívódik. Glicerin és panthenol tartalmának köszönhetően használat után a bőr nem ragad, nem szárad ki, puha tapintású lesz, ezért gyakran alkalmazható anélkül, hogy szárítaná a bőrünket.

BRADOLIFE fertőtlenítő kendői több szempontból is praktikusak: egyesével vannak csomagolva, így elférnek a táskában vagy a zsebben, és bárhová magunkkal vihetők; nem száradnak ki; nem hagynak ragacsos érzetet a használatot követően. Emellett kiválóan alkalmasak különböző tárgyak felületének fertőtlenítésére is.

Munkahelyre remek választás a TORK habszappan, amely ötvözi a hagyományos kézmosást és kézfertőtlenítést. Illat- és színezékmentes, így kevesebb allergiás reakciót okoz. Bizonyítottan könnyen használható a TORK habszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenki számára.

A kéztörléssel kapcsolatos alapvető elvárásokat pedig gond nélkül teljesítik a TORK „Singlefold” kéztörlői, amelyek könnyen használhatók a saját adagolóiknak köszönhetően. A megbízható, egydarabos adagolás elősegíti a fogyasztás szabályozását, ezzel is csökkentve a keletkező hulladékmennyiséget.