Kreatív hobby - ünnepi készülődés kreatívan

Kreatív hobby – ünnepi készülődés kreatívan

Sokakban felmerül a kérdés már most a novemberi hónap kezdetén, hogy vajon hogyan alakul majd a karácsonyi időszak a családokban, barátok között. Milyen változtatásokat kell majd eszközölnünk a covid-19 világjárvány, vagy például financiális nehézségek okán? Találkozunk egymással decemberben? Mindenki bizonytalanabb és talán idegesebb is, mint egy átlagos évben. Nos, ha ezen nem is, de az ünnepi készülődés hangulatának megteremtésében talán tudunk segíteni.

Hogyan? Kreatív időtöltést ajánlunk azoknak, akik nyitottak erre, vagy azoknak, akik most szívesen kipróbálnák, hogyan tudnak kézzel készített kreatív hobby termékeket elkészíteni. Egy hobby, ami kellőképpen szórakoztat és kikapcsol felbecsülhetetlen értékkel bír most, és az év többi időszakában is. Kínálatunkban a legkülönfélébb kreatív hobby anyagokat és eszközöket is felsorakoztattuk, hogy az elszánt kísérletezők mindenből találhassanak kedvükre valót!

Mindenszentek, halottak napja

Szeretnél valami egyedi dísztárgyat, dekorációt készíteni a halottak napi sétához, a sírok díszítéséhez, vagy csak az otthonodat szeretnéd ünnepi színekben látni? A hajtogatás és feliratozás, üdvözlőlap készítés segítségedre lehet. Ehhez nem kell mást tenned, csak választani egy jó dekorfóliát, vagy dekorpapírt, hullámpapírt és alkalomhoz illő színeket, motívumokat összeválogatni. Az őszi virágok, krizantémok könnyen elkészíthetők papírból is, melyek remekül mutathatnak akár a lakásban, akár a szeretteidnek készülő üdvözlőlapokon is.

Halloweeni színkavalkád

A halloween egy átvett ünnep, vagy inkább ünneplési stílus, ami a halált, az elmúlást hivatott kicsit szerethetőbb, élettel telibb szokássá alakítani. Akár a mexikóiak, akár az amerikaiak hagyományai szerint lehet ez az ünnep színes, harsány és örömteli hangulatba öltözött. A gyerekek mindenképp könnyebben alkalmazkodnak a vidámabb eseményekhez, vagy a tökfaragás, beöltözés szokásaihoz.

Ilyenkor is segítségedre lehet a kreatív hobby szekció, hiszen jelmezekhez, dekorációhoz egyaránt találsz alapanyagot. Emellett tűzőgépeket, ragasztókat, lyukasztógépeket, rengeteg színes ceruzát, festéket, ollókat, egyszóval szinte bármit, amire szükséged lehet az alkotáshoz.

Télapó, Mikulás

A december ugyan távolinak tűnik, ugyanakkor hamar elrohan egy hónap, ha közben dolgozol, háztartást vezetsz, különösen, ha többnyire otthon vagytok. A hosszas otthonlét monotonabb helyzete gyorsabbnak érezteti az idő múlását. Ráadásul a boltban vásárlás, vagy hosszas nézelődés a kirakatokban nem épp a legideálisabb felállás jelen időszakban. Természetesen a webshop esetében ezt kiküszöbölheted, és akár már most elkezdhetsz, vagy elkezdhettek közösen egy kis téli dekorációt gyártani a Mikulás és a hópelyhek méltó fogadtatására. Hidd el, a hangulatod is sokkal jobb lesz, ha a napi rutin mellett most valami újat is kipróbálsz, belefogsz valamibe, amire alkotásként tudsz tekinteni!

Téli dekoráció, családi ünnepnapok

Ha távol vagytok, laktok egymástól, de mégis szeretnéd meglepni a szeretteidet szülinapra, névnapra, vagy egyszerűen csak egy kis téli dekorációval, ami mosolyt csalhat az arcukra, ne feledkezz meg a jó öreg postáról és futárszolgálatokról! Lehetőséged van egy igazán kreatív és egyedi meglepetést, egy csinos kártyát, képeslapot postán elküldeni a címzettnek, címzetteknek. Hívd segítségül az oldalunk különböző kategóriáit, hogy minden szükséges alapanyagot megtalálj.

A lakásod, albérleted ablakait, függönyeit, párkányait is téli ünneplőbe öltöztetheted, ha találsz egy jó ötletet, amit kézzel is elkészíthetsz. Ilyenek lehetnek a papírból, gyurmából, festékkel, filcekkel, csillogó dekortollakkal készült csecsebecsék. Ne hagyd, hogy a hűvös idő kedvedet szegje, lásd meg benne a szépséget és használd fel a kreatív ötleteidhez a lehető legvonzóbb környezetben!