Kreatív készségfejlesztő, kreatív gyerekek és tanáraik kézzel készített agyag tárgyakat festenek

Kreatív készségfejlesztő készletek a Mapedtől

Ti is fogytán vagytok a kreatív játékos ötleteknek így nyár végére? Mutatunk egy szuper kis játékot, amit hosszú ideig élvezhetnek a gyerekek. Hiszen millió kombinációval teszi színesebbé a rajzolást, színezést, ragasztást, 3D-s makettek készítését. A Maped készségfejlesztő készleteiről lesz szó, melyekkel egész évben szívesen eljátszanak az ovis és kisiskolás korú gyerkőcök.

Ha a gyerek szeret legózni, építőkockázni, matricákat ragasztani, szerepjátékokat játszani a mesefiguráival, akkor garantáltan imádni fogja ezt a készletet is! Rövid bemutatónkkal és egy-két praktikus tippel kedveskedünk a termékhez.

Hányféle készségfejlesztő készlet van?

Az oldalunkon összesen 6 féle kreatív készletet találsz ebben a kategóriában. A Maped kínálatában szinte biztos lehetsz, hogy minőségi alapanyagokat és gyerekbarát, fantáziadús ötleteket találsz. Az egyik kedvenc gyártónkról van szó, hiszen minden korosztály számára a legjobb ötleteket hozza el évről-évre.

Minden fiatal korosztály talál fogára valót!

Ezek a készletek különböző színtereket, szereplőket és helyzeteket mutatnak be a gyerekek kedvenc motívumaival ellátva. A kerti parti, a kerttervező igazi képzeletbeli világokat teremthetnek a kicsiknek. A puzzle, a memóriajáték pedig az egész család számára szórakoztató elfoglaltság lehet a közös időtöltésre. A varázslatos cirkuszvilág csomagot kifejezetten a legkisebbeknek ajánlják, már 2 éves kortól, és ez a kialakításban is jól megmutatkozik.

Varázslatos cirkuszvilág

Ez a praktikus kis doboz uzsonnástáskának is beválik! A kompakt kistáska arra is jó, hogy utazáskor egyetlen értékes építőkő se vesszen el a pakolás, autózás, kirándulás közben. Már 2 éves kortól ajánlják, igazi korai fejlesztőként funkcionál. 100 darab matrica, egy cirkuszi poszter és egy kartonbohóc is színesíti a doboz tartalmát. A kreatívkodáshoz pedig 6 darab gyerekbarát, mosható zsírkréta is hozzájárul.

Kerttervező és kerti parti

A 4 évesek már több kihívásra szomjaznak. Remek ötlet lehet nekik beszerezni a kerti parti, vagy a kerttervező kreatív készségfejlesztő szettjeit. A grillezés, sütögetés, rendezvényszervezés sok kislány és kisfiú kedvence. Házigazdaként elkészíthetik a díszleteket, az ízletes menüt és 12 minőségi színessel is garázdálkodhatnak. Ezen kívül matricák, nyomdák és színező lap is tartozik a csomaghoz, hogy kedvükre variálhassák a buli helyszíneket. A kerttervező hasonló módon a veteményes ültetése, a parkosítás témakörökben nyújt zseniális eszközöket a tervezéshez.

Színezhető puzzle s memória játék

Az 55 részes puzzle nemcsak egy egyszerű kirakós játék. Minden egyes részletét kedvük szerint színezhetik a gyerekek, így alakítva a végeredményt. 4 éves kortól ajánlott, de a nagyobbak is imádni fogják, hiszen 5 darab testre szabható puzzle és 12 szuper filctoll dobja fel a hagyományos játék alapjait.

A memóriajáték hasonló módon szakad ki a megszokott struktúrából. Itt a kártyákat is megtervezhetik a gyerkőcök, mielőtt belevágnak az estig tartó játékba. Hercegnők, varázslók, lovagok, sárkányok teszik szó szerint felejthetetlenné az élményt! Szintén 12 filctoll, plusz 18 kúpfigura és 3 ív matrica áll rendelkezésre az alkotáshoz.

Pénzpersely készítő

Ezentúl nem kell aggódni, hova kerül a húsvéti locsolópénz, vagy a szülinapi pénz a nagyitól. A gyerekeket korán beosztó és tudatos gazdálkodói szemléletre nevelhetjük, ha időben felhozzuk a pénz kérdését, és beszélgetünk róla. Remek alkalom egy-egy ilyen beszélgetéshez a kreatív pénzpersely készítő kipróbálása.

Ebben a boxban mókás, színezhető figurákból építhetik fel a saját perselyüket. Ráadásul a bedobott érmék hatására a „szörny” kezei mozgásba lendülnek, miközben begyűjtik a kincseskamra tartalmát. 6 darab mosható filctoll garantálja az extra ötletek megvalósítását!

Jó játékot kívánunk!