MAPED Picnik "Concept" uzsonnás doboz

MAPED Picnik „Concept” uzsonnás doboz

Emlékszel arra, mikor a buszos kiránduláson a lekváros, vagy a paprikás szendvicsed illata megcsapta az orrodat, ahogyan kinyitottad a táskád felszállás után 2 perccel, hogy lecsekkold, mit pakolt anyukád? Bevillan az a rész, mikor az átázott szalvétát is megcsócsáltátok, mert már képtelenség volt elválasztani a szendvicstől? Aztán jött a szénsavas üdítő, ami tuti legalább egy embernél szétrobbant nyitáskor, ás másvalakivel még kellemetlen szitu mellett az első bokornál fékezni kellett ebédszünet után… Régi szép idők.

Most, hogy a tanítás szünetel, a nyári táborok és a nyaralások jelentik a legnagyobb kihívást a családanyák, családapák és a nagyszülők számára. Nyáron kiemelten fontos a megfelelő folyadékpótlás, a higiénikus csomagolás, a tápláló, de nem romlandó ételek előkészítése. Te is tapasztaltad már valószínűleg, hogy sokkal kevésbé aggódsz a gyerekért, ha minden finomságot bepakoltál a táskájába, mielőtt búcsút intesz neki.

Reggeli készülődés élvezettel gyerekek mellett? Ez egy vicc?

Arra gondoltunk, hogy a jól bevált technikák mellett két olyan eszközt is bemutatunk, amik garantáltan élvezetesebbé teszik a reggeli kapkodást és csomagolást. Ha épp új dobozokat, kulacsokat készülsz venni, és az önfeledt nyaralásokra is betáraznál egy-két praktikus kellékből, akkor érdemes a legújabb kínálatot átfutnod!

Most a vírushelyzet is sokakat fokozott óvatosságra késztet. A tisztaság még az eddigiekhez képest is fontosabb szempont lett a privát, de méginkább a csoportos programok alkalmával. Ha akarsz valami ötleteset, jópofát és kifogástalanul higiénikusat, akkor válaszd a Maped Picnik uzsonnás dobozait!

Nálatok mi a „csomagolós menü”?

Nyáron még nehezebb dolgunk van, mint télen, mert még arra is figyelni kell, hogyha tejterméket, felvágottat, tojást, gyümölcsöket készítesz össze, akkor a gyorsan romlandó típusokat kerülni kell. De a strapabíróbbaknál is fontos, hogy valami vállalható, lehetőleg gusztusos formában jussanak el az ebédlőasztalig, vagy a délutáni nassolásig. A csoki nem biztos, hogy jó ötlet… Egy hűtőtáskában esetleg. De mikor elbizonytalanodsz, gondolj csak a saját kisiskolás élményeidre és arra, hogyan néztél ki a szétolvadt csoki bontogatása közben.

Friss almaszeletek barna foltok nélkül

Olvadós csoki helyett fahéjas alma, müzliszelet, diákcsemege? Jó ötlet! Az előre felkockázott, kicsumázott gyümölcsök azonban hajlamosak megfonnyadni, megbarnulni, és a gyerekek ezeket inkább a kukába hajigálják ahelyett, hogy megennék. Mielőtt feladod, és egy zacskó chipset csomagolsz, próbáld ki inkább, hogy a tökéletesen záródó dobozba kevés gyümölcslevet, citromlevet, vagy fahéjat is szórsz, ez hosszabb ideig segít a gyümik küllemének megőrzésében. Ugyanígy tehetsz répát, zellerszárat, salátákat is ízlésetek szerint.

Kompakt, külön zárható rekeszek

Idegesít, hogy a rántotthús mellé csorgatott szószt felszívja a panír? A savanyút külön fogják enni, nem akarod a rakottkrumplival együtt azt is felmelegíteni? Tuti módszer a Maped Helix Picnik uzsonnás doboz, hiszen külön zárható rekeszeiben külön-külön is csomagolhatod az ételeket. Ráadásul a praktikus lezárókar aszerint szorítja le a fedelet, hogy mennyire pakoltad meg az edényt.

Ha kicsit magasabb lett, akkor az is elfér kényelmesen, de ha kevesebb, akkor kisebb marad az edény körfogata. Ráadásul a nyitáskor sem kell attól tartani, hogy letépik a fedőt és szétfröcsög a pörkölt az asztalon, hiszen a zárókart egyszerűen elforgatva lehet kinyitni a dobozt!

Divatos uzsonnás doboz és kulacs mindenkinek!

A gyerekek imádják a színes, lányos, vagy fiús, mesefigurás, vagy állatos cuccokat. Épp ezért ezeket a kulacsokat is imádni fogják! Nem kell felesleges PET palackokat vásárolni, neked pedig óriási nyugalom lehet, hogy egyes típusokat kiömlésbiztos szelepekkel láttak el, így nyitott állapotban sem folyik ki belőlük egy csepp sem!

Örömteli uzsonnákat az egész családnak!
Használj Maped Picnik termékeket (uzsonnás táska, uzsonnás doboz, kulacs)