Irodabútor - irodai megbeszélés egy asztalnál ülve.

Az iroda berendezése egy energiát és magas költségeket igénylő feladat egyaránt. Számtalan fejfájástól és felesleges munkától kímélhetjük meg magunkat hogyha egy irodabútor termékcsalád mellett döntünk. Hiszen egy több elemből álló termékcsalád vásárlásával minden szükséges bútort be tudunk úgy szerezni, hogy semmi ne maradjon ki. Nézzük, mit tartogat a MAYAH “Freedom” termékcsaládja a cégvezetők számára!

Anyaga a strapabíró kőrisfa

Fa bútor esetén érdemes tisztában lennünk a kemény és a puhafa fogalmával. A keményfa ugyan lassabban nő a természetben, de emiatt sokkal sűrűbb lesz a szerkezete, ami egy sokkal tartósabb anyagot hoz létre. Ezzel szemben a puhafa sokkal könnyebben törik, így az ilyen fából készült bútoroknak a minősége is alacsonyabb szokott lenni.

A MAYAH “Freedom” termékcsaládjában található bútorok kőrisfából készültek, ami egy közepes kemény faanyag. Az ilyen anyagok lehetővé teszik azt, hogy magasabb minőséget adhassanak az árukért, hiszen a közepesen kemény jellegük miatt bírják az idő vasfogát, viszont ezért nem kell egy egész vagyont kifizetnünk.

Egy irodabútor termékcsalád, amiben minden darabot megtalálsz

A MAYAH “Freedom” termékcsalád darabjai minden bútort lefednek, amiben az irodában szükség lehet. Asztalok, polcok és szekrények széles választéka áll a rendelkezésére. Ezeken a kategóriákon belül több termék közül is válogathat, így biztosan megtalálja az Ön számára legszimpatikusabb darabokat.

Nézzük először is az asztalokat

Egy irodában az asztalokat több módon is fel szokták használni. Ez az irodabútor helyt ad a nagy jelentőségű megbeszéléseknek, de a hétköznapi munka is ezeken az eszközökön folyik. Nem is beszélve arról, hogy a hétköznapokban folyamatosan használt tárgyak tárolását is sokszor az asztalok segítségével oldják meg.

A MAYAH “Freedom” termékcsalád széles választékot kínál asztalok tekintetében: nyolcfajta íróasztalt, négyféle tárgyaló asztalt és ötféle általános használatra alkalmazható asztalt is talál a termékcsalád kínálatában.

Tárgyalótoldatokkal a praktikus megbeszélésekért

Hogyha az irodában általában nem tárgyal sok ember, de fel szeretne készülni arra az esetre, ha mégis több ember jönne az irodába, a tárgyalótoldatokat pont erre a célra találták ki.

Ezeket berendezéseket úgy kell elképzelni, mint egy lábbal rendelkező mini asztalt, amit könnyen hozzá lehet csapni az asztalokhoz. Ilyen módon könnyen meg lehet növelni az asztal méretét, így több embert tud hozzá ülni.

Szekrények széles választéka áll rendelkezésére

Milyen tárolást preferál jobban? Szereti, hogyha szem előtt vannak a tárgyak a polcokon? Netalán úgy gondolja, hogy a tárolt dolgok rontják az iroda esztétikáját? Mindkét esetben van olyan szekrény a MAYAH “Freedom” termékcsaládban, ami megfelelhet az igényeinek. Válogasson tolóajtós, nyitható ajtós, vagy akár ajtót teljesen nélkülöző szekrényeink közül!

Különböző rendező mennyiséggel rendelkező polcok

Polcok terén is számos darabbal rendelkezik a MAYAH “Freedom” termékcsalád. Válassza a szekrénnyel kombinált, 5 rendezős, kisebb méretű 2 vagy 3 rendezős vagy akár keskeny 5 rendezős polcot!

Akár állva is tud dolgozni

Sokaknak az ülés sokkal kényelmetlenebb állapot munka közben, mint bármilyen más pozíció. Ilyen esetekre találták ki a PC tartó állványokat melyeknek segítségével állva is el tudjuk végezni a ránk bízott feladatokat a számítógépünkön.  Amennyiben Ön vagy egy munkatársa panaszkodik arra, hogy kényelmetlen számára az ülés munka közben, érdemes lehet beszerezni egy pc tartó állványt.

Olyan boltot keresel, ahol minden irodai felszerelést be tudsz szerezni egy helyen? Ez esetben nézz körül a Depot webshopjában, ahol mindent megtalálsz, amire szükség lehet egy irodai légkörben.