MAYAH székhoroszkóp - MAYAH “Bubble” menedzserszék

A hős Rák

A Rák szülötte modern korunk Clark Kentje: a környezetébe láthatatlanul beleolvadó szürke öltöny és vastag, fekete szemüveg mögött egy szuperhős lakozik. Kemény álcájának alappillérei a nyers őszinteség és a makacsság – rákpáncélja azonban egy álmodozó, érzékeny lelket takar. Ám jól figyeljünk, mit mondunk neki: ha egy Rák hazugságon kap minket, egy életre elfelejthetjük őt!

Magánélete és a család mindennél fontosabb számára, gondoskodása példamutató. Gyermekeinek a meséket nem olvassa, hanem kitalálja. Kreativitását a munka világában is kamatoztatja, fantáziája a csillagos égig szárnyal. A megfelelő magasságok eléréséhez a Bubble menedzserszék gázliftes magasságállítása támogatja a Rákot.

Céltudatossága figyelemre méltó, ugyanakkor munkáltatóként és munkatársként is készüljünk fel rá, hogy feladatát a saját tempójában, amolyan „oldalazó” stratégiával végzi el. Aggodalomra semmi ok: a végeredménnyel majd minden tekintetben elégedettek leszünk. A hosszabb munkák kivitelezése során segít ellazulni a Bubble menedzserszék ergonomikusan formázott ülőlapja, valamint állítható magasságú és dőlésszögű háttámlája.

A Rák a mindennapok hőse: ha valaki segítségre szorul, biztosan számíthat a jegy szülöttére. Figyelmessége, bája és odaadása mindenkit rabul ejt. És hogyan tudjuk viszonozni? Szeretettel és dicsérettel. Minden mennyiségben.

A hős Rák

Kapcsolódó termékek:

Irodai szék, állítható karfás, exkluzív fekete szövetborítás, fekete lábkereszt, MAYAH „Bubble”

Kapcsolódó hírek:

MAYAH székhoroszkóp – Ikrek
MAYAH székhoroszkóp – Bika