MAYAH székhoroszkóp - Skorpió

A vadóc Skorpió

Tegye fel a kezét, aki szereti a nyugalmat! Erre a felszólításra valószínűleg az összes Skorpió felállna, és hanyatt-homlok kimenekülne a teremből.

A Skorpió szenvedélyessége nem tűri a lassan csordogáló életet: temperamentumával újra és újra felkavarja az állóvizet. A mérhetetlen lángolásból rengeteg előnye származik: a végletek embereként megjárja a poklot és a mennyországot is, emiatt korán szert tesz bölcsességre és komplex gondolkodásra.

Extrémitása megjelenésében és stílusában is megmutatkozik, ezért a Superstar irodai szék bionikus, formatervezett háttámlája tökéletesen passzol a Skorpió különc egyéniségéhez.

Megszerzett tapasztalatait magabiztosan kamatoztatja mind a magánéletében, mind a munkájában. Céljától semmi nem tántoríthatja el: vagy teljes gőzerővel végigviszi a feladatot, vagy bele sem kezd. Munkájában maximálisan jelen van, önmagát sem kímélve hajt előre a számára tökéletesnek tartott irányba. Gyorsan áramló és mélyreható gondolatainak felszínre töréséhez a Superstar több ponton rögzíthető szinkronmechanikája és állítható magasságú karfája segíti a Skorpiót.

Képes vészhelyzetben megőrizni a hidegvérét, az égő házból gondolkodás nélkül kimentene mindenkit. Ha elsőre félünk is a Skorpió mérgétől, egy dolgot ne feledjünk: ha eljutunk a páncél mögött megbújó érzékeny lélekhez, örök társra lelhetünk benne.

Fiatal jógázó nő, Vrischikasana (Scorpion póz)

Tekintse meg a MAYAH „Superstar” főnöki széket ITT
Kíváncsi a csillagjegyének megfelelő székre? Olvassa el korábbi székhoroszkópjainkat ITT