Sosem szabad megfeledkezni testi épségünk védelméről - munkavédelem

Az irodaszerekkel és irodaellátással kapcsolatban már sok-sok témában volt szó a különböző kellékekről. Most a munkavédelem vizeire evezünk, és szeretnénk bemutatni, hogy ebben a témában is széles választék és kedvező árak várnak vásárlóinkra. Ebben a kategóriában már főleg az üzemeltetéssel, munka-és tűzvédelemmel, egészségügyi irányelvek betartásával foglalkozó szakemberek találhatnak kitűnő megoldásokat.

Emellett a kisebb vállalkozások, vagy hivatásukból adódóan érdekelt szakmunkások és persze az otthon tevékenykedő háziasszony, hobby barkácsoló is találhatnak hasznos kiegészítőket. Szükség van egy profi kesztyűre, egy fülvédőre, vagy épp elsősegély dobozra? Sosem szabad megfeledkezni ugyanis a testi épségünk védelméről. Fontos ez a munkaadók, a munkavállalók és az otthoni házfelújítás során egyaránt. Nálunk mindezt megtalálod! Nézzük is meg milyen érdekes holmikat rejteget ez a kategória!

A hallás védelme

Ha extrém zajos környezetben dolgozunk, az állandó terhelés súlyosan károsíthatja a hallásunkat. Egyes munkakörökben kötelező, máshol javasolt a füldugó, a fülvédő használata. Még otthoni környezetben is érdemes odafigyelni, hiszen hatalmas kincsünk a hallásunk, és kár volna kockára tenni ilyen óvatlan figyelmetlenséggel. A kínálatunkban erősített védelemmel rendelkező fültok és apró füldugó is található hallásvédők.

Óvjuk meg a kezeinket!

A kezeink védelme nem csak esztétikai szempontból, hanem egészségügyileg is nagyon fontos. Ez a strapabíró bőrréteg sokmindentől megóv minket, illetve érzékelésünk, tapintásunk egyik fő eszköze. Azonban a veszélyes mechanikai, hő-és kémiai ingerek tönkretehetik ezt az értékes pajzsot. Viselj te is mindig latex kesztyűt, gumikesztyűt, akrilonitril kesztyűt, rakodó kesztyűt, szerelőkesztyűt, mikor a munkavégzésed, szabadidős tevékenységed, hobbid megkívánja!

A kerti munka során, a takarításhoz egyaránt ajánlott. A szerelők, szakmunkások közül szinte mindenkinek szükséges lehet a villanyszerelőtől, a kőművesen át a vízszerelőig. Vágásbiztos kesztyűt is forgalmazunk! Több oldalon keresztül válogathatsz a különböző anyagból, különböző méretben és színben kapható védőkesztyűk közül!

Kitűnő téli ajándék is lehet a touchscreen kesztyű!

Ha olyan ajándékot keresel a szeretteidnek, ami igazán modern, praktikus és ráadásul meg is védi őket a nagy hidegekben, akkor remek ötlet lehet egy touchscreen kötött kesztyű beszerzése kedvező áron! Vagyis egy olyan kesztyű, amiben az okostelefonok érintéséhez ninc szükség a kesztyű levételére, a hidegben pötyögésre. Speciális kesztyű, mely fekete akril külső része rendkívül strapabíró szürke akril-fém anyaga pedig kimagaslóan precíz munkavégzést tesz lehetővé az érintőképernyős készüléken.

Egyébként szakmunkás ismerősünk, barátunk, szeretteink részére egy marha hasítékbőr kesztyű sem utolsó, a kevésbé telefonfüggő, vagy bringás rokonoknak pedig egy pihe-puha polár kesztyűt is ajándékozhatunk.

Sisakok, szemüvegek

A védőszemüvegek és a munkavédelmi sisakok is elérhetők a kínálatunkban jó minőségben és akár jóval olcsóbban is, mint a munkavédelmi boltokban megszokott. Ezen kívül a szemüvegek között a napszemüvegek kínálata is elég változatos. Aki gyakran sportol a szabadban, vagy sokat ül a volán mögött, mindenképp érdemes lehet télen-nyáron a keze ügyében tartani egyet. Ha a látásunkat a sötétség veszélyezteti egy fejlámpát is beszerezhetünk, amellett hogy megfelelő láthatósággal és vészvilágítással is ellátjuk magunkat, vagy például a kerékpárunkat, rollerünket.

Közutakon, otthon, vagy a munkahelyen szükségeltetik biztonsági felszerelés (munkavédelem)? Nálunk minden eshetőségre találhatsz megoldást! Nézz körül a kínálatunkban idén ősszel is! Munkavédelem, vigyázzunk egymásra!