Arany esküvő party kellékek

Azon persze nem vitatkozhatunk, hogy egy kellemes esemény legfőbb kellékei a jó fej emberek, a finom ételek, italok, a remek hangulat! Ilyesmit webshopokban nemigen találhatunk meg, a hangulat fokozásához azonban rengeteg apróság hozzájárulhat. A party kellékek, kreatív kiegészítők, dekorációk feldobhatják a lakásunkat, az intézményt vagy közösségi tereket. Persze most még a covid miatt aligha tervezünk a jövő hétre nagyobb bulikat, de a családi körben, barátokkal eltöltött esték bizony még most is mosolyt csalhatnak az arcunkra.

Másrészt reméljük, hogy tavasszal, nyáron már lazulnak a korlátozások és az addigra tervezett események nyugodtabban és önfeledtebben telhetnek, mint ez idáig. A szülinapok, névnapok, évfordulók, munkasikerek, vagy bármilyen ünneplésre okot adó alakalom megérdemli, hogy egy kicsit készüljünk rá. Akár ajándékokkal, akár díszítéssel, ínycsiklandó fogásokkal hozzájárulhatunk az ünnepi hangulathoz. Nézzük most meg, mit találsz a témában a kínálatunkban.

Léggömbök minden mennyiségben!

A party kellékek kategória kezdő alakjai a klasszikus és vidám léggömbök, lufik. A számozott, vagy feliratos modellek kitűnő meglepetések lehetnek a gyerekek, a leánybúcsús, legénybúcsús társaságok, de bármilyen szülinapos gyülekezet számára. Ha komplett lufifüzérben, lufifújó, vagy vizes lufi bajnokságban is gondolkodsz, akkor hajts rá a nagyobb kiszerelésre! Modellező léggömböt, vagy más formájú lufikat is találhatsz, ha az első pár oldalon böngészel.

Konfetti, terítő, papírpohár

Nem csak a legkisebbeknél, de a felnőtt bulikon is hasznos lehet pár csomag papírpohár, papírtányér beszerzése, hiszen ezek biztosan nem törnek össze, ráadásul csodásan néznek ki! Ugyanígy az asztalokat, vagy akár fellógatva más bútort is díszíthetsz a színes terítőkkel, madzagra fűzött feliratokkal. Igaz, termelsz ezzel a tevékenységgel némi szemetet, viszont a papírt remekül újra lehet hasznosítani, vagy ha vigyázol rá, akkor évente újra elő is veheted. A konfettik és szalvéták szintén a színes, derűs hangulathoz járulhatnak hozzá, használd őket bátran a neves ünnepeken!

A klasszikus szülinapi gyertya

Manapság már nem ritka, hogy igazi cukrászkülönlegességek kerülnek az asztalra kár a saját, akár mások konyhájából. A szülinapok talán a leginkább ünnepelt napok a baráti, ismerősi körben, így hát a több évszázados hagyományok is gyakrabban maradnak megszokottak ezen alkalmakkor. Ilyen például maga a torta, illetve a gyertya is, amit manapság már gyakran a tűzijáték, vagy marcipánfigurák váltanak fel. A hagyomány szerint a füst eljuttatja kívánságainkat az istenhez, jóakaróinkhoz, hiedelemrendszer válogatja, hogy éppen hová is címzik a kimondatlan kívánságokat a szülinaposok. Ehhez egyesek szerint az is szükséges, hogy az ünnepelt vágja fel, és vegye el az első szeletet a süteményből.

Halloween, babazsúr, farsang, Szilveszter

A Halloween is kezd bevált szokássá válni Magyarországon is. A rémisztőbbnél rémisztőbb és még annál is viccesebb kiegészítőket nálunk is beszerezheted! Egy nem annyira szezonális, inkább általános kiegészítő lehet akár szülinapon, akár babazsúrokon, tejfakasztó, vagy lakásavató partikon a papírcsákó! A közelgő farsangi időszakbanjó szolgálatot tehetnek a pompás színekben elérhető szemmaszkok, vagy a mindenféle kategóriában népszerű „anyósnyelvek”!

Csecse-becsék ajándékba

A csinos medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók is elérhetők a kínálatunkban. Swarovski kristállyal és rengeteg színben elérhetők, sok nőt lekenyerezhetünk ilyen szép ajándékokkal!

Kívánunk örömteli ünneplést  a lehetőségekhez mérten az idei évben!