Home office

Ebben az írásban két fontos dologról lesz szó, az iratmegsemmisítő fontosságáról, valamint egy olyan tényezőről, ami kényelmesebbé és kevésbé fárasztóvá teszi a home office-t.

Ez a két dolog látszólag nem függ össze, az írás végén mégis fény derül rá, hogy mi köti össze ezt a két dolgot. Először azonban nézzük az iratmegsemmisítő fontosságát.

Az iratmegsemmisítő fontossága otthon és az irodában

Bár ma már digitális korban élünk, mégis még mindig nagyon sok papíralapú dokumentumot használunk, ami rengeteg lehetőséget nyújt az adathalászok számára.

Az ember el sem tudja képzelni, mennyi mindenre fel lehet használni a személyes adatokat. Egy cég esetében ez halmozott veszélyt jelent. Éppen ezért nem mindegy, hogy bánunk a kidobandó iratokkal.

Pontosan erre nyújt jó megoldást az iratmegsemmisítő. Amennyiben azt gondolnánk, hogy egy kis cégnek vagy egy személyes háztartásnak nincs erre szüksége, akkor nagyot tévedünk. Ráadásul az iratmegsemmisítő gyártók rájuk is gondoltak. Pontosan ezért elérhetők a kiskapacitású iratmegsemmisítő készülékek is.

Annak érdekében, hogy ne legyünk kitéve az adathalászok kényének-kedvének, használjunk minden esetben iratmegsemmisítő készüléket, amikor olyan papírokról van szó, amin személyes adatok szerepelnek. Kizárólag ezzel a módszerrel tudjuk távol tartani a veszélyt.

A Depot irodaszer webáruházban nagyon sok típusú iratmegsemmisítő elérhető, ám a Rexel Optimum AutoFeed+ típusú készülékek most különleges lehetőséget nyújtanak. Erre azonban kicsit később visszatérünk, most nézzük meg, milyen típusú készülékek elérhetők.

Mint már korábban említettük, még a kisvállalkozások számára is akadnak megfelelő iratmegsemmisítő készülékek, melyek kapacitása éppen az ő igényeik szerint lett kialakítva, ráadásul ezek jóval alacsonyabb árkategóriát képviselnek, így valódi lehetőséget nyújtanak.

Rexel Optimum AutoFeed+ iratmegsemmisítő

Az iratmegsemmisítő használata ma már nem igényel sem időt, sem energiát, automata működése szabadidőt nyújt számodra, amit akár pihenéssel, akár kreatív elfoglaltsággal tölthetsz el.

A Rexel Optimum AutoFeed+ iratmegsemmisítő készülékek automata módon működnek. Nem szükséges laponként megsemmisítened az iratokat. Egyszerűen beleteszed azokat a papírokat, amiket semmiképpen sem akarsz adathalászok kezére juttatni, a többit az iratmegsemmisítő elvégzi helyetted.

Mint már korábban említésre került, akár kisvállalkozások számára is létezik megfelelő iratmegsemmisítő, melyekbe egyszerre 90 lap helyezhető be. Nagyobb cégek számára a 750 lap a felső határ. Ebből is látszik, hogy mindenki tud választani megfelelő készüléket a Rexel kínálatából a Depot irodaszer webáruházban. A végeredmény pedig, igény szerint konfetti vagy mikrokonfetti lesz.

Ráadásul ezeket az iratmegsemmisítő készülékeket most akár 30% kedvezménnyel megvásárolhatod a Depot irodaszer webáruházban egészen november végéig. Ez azonban csupán az egyik akció, amit a Rexel és a Depot áruház közösen ajánl számodra. Nézzük, mi teszi kényelmessé a home office-t.

A home office kényelme számodra

Közel három éve jól tudjuk, hogy mik a home office előnyei és hátrányai. Azt is kezdjük kitapasztalni, hogyan tudjuk az ilyen típusú munkát könnyebbé, kevésbé fárasztóvá tenni.

A home office első számú tényezője, hogy a megbeszélések online zajlanak, ami a kezdetekben meglehetősen sok fennakadást okozott. Egyszerűen nem voltunk rá felkészülve. Mára – talán kényszerűségből, talán egyéb érzésekkel – fejlesztéseket hajtottunk végre otthonunkban. Olyan számítógépet használunk, ami alkalmas az online megbeszélésekre, ráadásul gyermekeink számára is létrehoztuk az online tanórákhoz szükséges technikai hátteret.

Bár nagyon sok cég visszatért már az eredeti felálláshoz, az irodai munkavégzéshez, ám sokan úgy döntöttek, hogy a home office előnyösebb mindenki számára. Semmiképpen nem jelenthetjük ki, hogy a home office időszaka véget ért. Sok helyen ez inkább véglegessé vált.

Pontosan ezt a technikai hátteret érdemes még most is kiegészíteni egy jó minőségű webkamerával, hiszen ez egyértelműen megkönnyíti a tárgyalásokat. Egy rossz minőségű kamera minden résztvevőt fáraszt. Az életlen és akadozó kép nehézkessé teszi a találkozókat és rendkívüli módon fárasztja a szemet, akár gyakori fejfájáshoz is vezethet.

Most következik az, amire a cikk elején utaltunk, tehát az iratmegsemmisítő és a home office kényelmének összefüggései.

A Depot irodaszer webáruház most összekötötte a kényelmeset a hasznossal. Összefogott a Rexel, a Kensington és a Depot áruház, és hihetetlen ajándékakcióval vár mindenkit. Mivel az akció egészen az év végéig tart, ezért akár kiváló ajándékötlet lehet karácsonyra.

Egészen év végéig (2022.12.31.) érvényes ajándékakcióval várunk! Vásárolj most Rexel Optimum AutoFeed+ iratmegsemmisítőt (bármilyen teljesítményűt) és Kensington W2050 Pro 1080p autofókuszú webkamerát küldünk ajándékba.

Rexel Optimum

Vásároljon automata iratmegsemmisítőt és megajándékozzuk egy Kensington webkamerával!