Tollal jegyzetfüzetbe író női kéz

Manapság az e-mailek és a digitális ügyintézés korát éljük. Ennek következtében a kézírás egyre inkább háttérbe szorul, és lassan afféle kuriózumként is tekinthetünk rá. Egyre kevesebben használnak tollat és papírt a mindennapokban, a jegyzetfüzetek helyett pedig szívesebben hagyatkoznak a sablon betűkészletekre.

A Schneider Ceod Shiny roller- és töltőtollak azonban exkluzivitásukkal és kényelmes használatukkal segítenek visszahozni a kézírás rutniját a mindennapokba.

A Schneider Ceod Shiny minden helyzetben helytáll

Akadnak olyan esetek, mikor a kézírás sokkal elegánsabb, megbízhatóságot és profizmust sugalló megoldás lehet, mintha okostelefonon vagy tableten jegyzetelünk. Legyen szó akár egy meetingről, vagy épp fontos papírok aláírásáról. Az ilyen helyzetekben igazán jól tud jönni egy valódi, elegáns, prémium minőségű toll, mely azon túl, hogy elvégzi a munkát, személyiségünkről is sokat elárul.

A Schneider Ceod Shiny roller- és töltőtollakat azok számára találták ki, akiknek számít, milyen nyomot hagynak maguk után a világban. Külsőre és belsőre is valódi, profi írószerek, melyekkel otthon, az irodában, vagy egy elegáns tárgyalóteremben is magabiztosan, elegánsan, és határozottan dolgozhatunk.

Minimalista elegancia, maximális minőség

Legyen az írás akár hétköznapi tevékenység, akár hobbiból végzett dolog, egy igazán jó toll az, ami képes teljes értékűvé tenni annak élményét. A Schneider Ceod Shiny töltő- és rollertollak már megjelenésükkel is letisztult eleganciát sugároznak, azonban mikor a papírhoz illesztjük őket, akkor következik be az igazi varázslat. Akkor értjük meg igazán, miért is annyira különlegesek, amennyire.

A metál bevonatú tolltest biztosítja az ízléses megjelenést, a gumírozott fogórész pedig garantálja a tökéletes kényelmet. A Ceod Shiny tollakat bármilyen helyzetben kényelmesen foghatjuk kézbe, ilyen módon az íráskép nem csak a rozsdamentes acél tollhegynek köszönhetően lesz letisztult és hibátlan.

A finom vonalakat a visszafogott, matt csillogás teszi tökéletesen teljessé, szemet gyönyörködtetővé és exkluzívvá. Egy Schneider Ceod Shiny toll ezzel is garantálja, hogy írásképünk legalább annyira különleges és egyedi legyen, mint személyiségünk

A Schneider Ceod Shiny évekig tökéletes partner

A Schneider szakemberei a Ceod Shiny roller- és töltőtollakat tervezése során arra próbáltak törekedni, hogy a hétköznapok feladataihoz ne csak jól teljesítő, de strapabíró íróeszközt is alkossanak. Éppen ezért ezek a tollak nem csak szépen fognak, de hosszú ideig jó társaink is lehetnek a mindennapos használat során. Legyen szó akár jegyzetelésről, akár fontos dokumentumok szignózásáról, ezek a tollak mindig garantálják a kifogástalan, esztétikus írásképet.

Ami pedig az egészben a legjobb, hogy akkor sem kell eldobnunk őket, ha gyöngyházfényű tinta kifogy belőlük. A tolltest ugyanis TSC6603 töltőtoll patronnal bármikor utántölthető, a rozsdamentes acélból készült tollhegy pedig garantálja, hogy sose legyen gondunk a tinta váratlan beszáradásával.

Bárki számára garantálják a professzionális írásképet

A Schneider Ceod Shiny töltőtollak a jobb- és balkezesek számára is kényelmesen használhatók, így gyakorlatilag bárkinek a kezében képesek az írást könnyed, légies tevékenységé varázsolni. Úgy, hogy közben a tökéletesen precíz, letisztult írásképet is biztosítják.