Színes tűfilc kupakok

Sokan kedveljük a tűfilceket, mert sokoldalúan használható, praktikus írószerek. Egy jó minőségű tűfilc készlet a munkahelyen, az iskolában, és otthon is jó szolgálatot tesz. Biztosítja a tökéletes írásképet, jegyzetelésre, vázlatkészítésre, vagy egyéb, kreatív tevékenységekre is alkalmas.

Pláne akkor, ha a szett olyan, gyönyörűen élénk színeket tartalmaz, mint a Schneider Line-Up filcek esetében.

A Schneider készletei gazdag színvilágukkal tökéletes lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. Ami pedig a legjobb bennük, hogy nem csak kiváló minőségűek, de környezetbarát megoldással is készülnek, így bárki bűntudat nélkül használhatja őket!

Lélegzetelállító színek, tűpontos íráskép a Schneider Line-Up tűfilc segítségével

A Schneider Line-Up tűfilcek különleges helyet töltenek be az irónok világában. Megbízható és praktikus, mindezek mellett tartós filctollak. Kifejezetten a precíz feladatok megoldására tervezték őket. Ezt mi sem igazolhatja jobban, mint a hibátlan és kényelmes, egyedi kialakításuk.

A 0, 4mm-es, rozsdamentes acélból készült tollhegy biztosítja a folyamatos, vékony és pontos írásképet. A Schneider termékeitől már megszokott módon a hibátlan vonalvezetést pedig a gumírozott, háromszög alakú tolltest is garantálja.

Ilyen módon a Line-Up tűfilcek nem csak írásra, de precíziós munkára, rajzolásra, vázlatkészítésre is alkalmasak. Akár irodai feladatokra, mérnöki munkához, vagy a különleges pillanatok művészi megörökítésére is bátran használhatjuk őket!

Pigmenttel és élettel teli írószer

A Schneider Line-Up filcek töltésére a gyártó élénk, vízbázisú tintát használ. A tollak ennek köszönhetően 30 különböző, csodaszép színben, készletben és darabonként is elérhetők. A tinta víz- és fényállósága hétköznapi használatra és művészi munkára is alkalmassá teszi őket, a bőséges színválaszték pedig garantálja, hogy mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot.

Legyen szó akár jegyzetelésről, vázlatkészítésről, kontrasztos rajzolásról, vagy bármilyen más, kreatív tevékenységről, a Line-Up filcek tökéletes módot kínálnak az önkifejezésre. A megfelelő színek használatával kibontakozhat a bennünk élő művész, és megmutathatjuk a világnak, kik is vagyunk mi valójában!

Nem csak profi, de környezettudatos megoldás is egyben

Schneider Line-Up termékcsalád tagjai egyáltalán nem hétköznapi tűfilcek. Igazán különleges írószernek mondhatók, hiszen nem csak élénk színűkkel és kényelmes kialakításukkal emelkednek ki ugyanis a sokéves az átlagból.

A Line-Up széria filctollai az első, olyan tűfilcek közé tartoznak, melyek a környezettudatosság érdekében 88%-ban biológiailag lebomló műanyagból készültek. Nem véletlenül, hiszen a Schneider számára rendkívül fontos a környezettudatos szemléletmód és a haladó technológiák alkalmazása.

Napjainkban egyre több problémát jelent ugyanis a fogyasztásból adódó műanyaghulladék felhalmozódó mennyisége. Az újrahasznosítás mértéke pedig sajnos továbbra is minimális. A Schneider által gyártott és forgalmazott, környezetbarát írószerek éppen ezért olyan műanyagból készülnek, melynek az átlagosnál jóval kisebb a környezetkárosító hatása.

A Schneider Line-Up tűfilcek esetében ez azt jelenti, hogy a tolltest, 88%-ban biológiailag lebomló műanyagból készül, a készletekhez tartozó, állítható tolltartó pedig újrahasznosított műanyagból. Ilyen módon pedig a már funkcióját vesztett termékek esetében jóval kevesebb, a környezetre káros mikro-műanyaggal terheljük az ökoszisztémát.

A Line-Up tűfilcek megvásárlásával tehát egyszerre mutathatjuk meg valódi egyéniségünket, és más termékek használatával ellentétben ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük!