Szerződések aláírása golyóstollal

Vannak olyan pillanatok az életben, mikor fontos döntéseket kell hoznunk. Olyan szituációk, melyekben nincs helye a hibáknak. Az ilyen pillanatok igénylik a precizitást.

A Schneider One Business rollertollakat kifejezetten annak érdekében dolgozták ki, hogy a legnagyobb pontosságot és tökéletességet megkövetelő helyzetekben is megállják a helyüket.

Schneider One Business azok számára, akiknek lételemük a precizitás

Az üzleti élet megköveteli azt, hogy mindig a legjobb formánkat hozzuk. Komoly szerződések múlhatnak egy aláíráson, ami azt jelenti, hogy néhány tollvonástól akár százezrek, vagy milliók is függhetnek.

Már csak ezért is fontos, hogy mindig legyen nálunk egy olyan, megbízható toll, mely mindig rendelkezésünkre áll a komoly helyzetekben, és mindig magabiztosan, tudatosan írhatjuk vele alá a fontos dokumentumokat.

A Schneider One Business rollertollakat kifejezetten az olyan helyzetekre dolgozták ki, amikor a pontosság kiemelt jelentőséggel bír. Nem véletlen, hogy a komoly üzletemberek egyik kedvenc választása.

Az ergonomikus, gumírozott fogórész és tolltest biztosítja azt, hogy egyszerre kényelmesen és magabiztosan illeszkedjen kezünkbe, ezáltal gyerekjátékká teszi a fontos dokumentumok aláírását. Az extra puha hegynek köszönhetően használata pedig nem csak kényelmes, de garantáltan a legkiválóbb írásélményt biztosítja.

Mit tud a Schneider One Business rollertoll, amit más írószerek nem?

A Schneider One Business rollertollak a kényelem mellett biztosítják azt, hogy mindig szépen és biztonságosan, tintapacák és elmosódás nélkül szignózhassuk a fontos dokumentumokat.

A szintjelzővel ellátott tintatartály ráadásul azt is garantálja, hogy tollunk sosem fogy majd ki váratlanul egy olyan szituációban, amikor épp a legnagyobb szükségünk lenne rá.

Az egyenletes tintaáramlást a magas minőségű, fém tollhegy garantálja, mely a „Super-Flow-System” kialakításnak köszönhetően nem folyik, nem csöpög, és nem is szárad ki.

A Schneider One Business termékcsalád kialakításánál a tervezők ugyanis különösen figyeltek arra, hogy időtálló terméket alkossanak, így a tollak akár 2-3 napot is kibírnak abban az esetben, ha egy meeting túlzottan lekötné a figyelmünk és ezért elfelejtenénk rájuk tenni a kupakot.

Miben különbözik a rollertoll a hagyományos golyóstolltól?

A rollertollak tulajdonképpen maguk is golyóstollak, melyek abból a szempontból különlegesek, hogy betét helyett folyékony, vízalapú tintát tartalmaznak, mely leginkább a töltőtollakban használt tintákra emlékeztet. Több féle változatban is kaphatók, találkozhatunk kupakos, illetve nyomógombos verzióval is.

Hegyüket tekintve is letérőek lehetnek, a legjobb választást azonban a tűhegyű rollertollak jelentik. Ezek lehetővé teszik a pontosabb irányítást és a precízebb írásképet.

A Schneider 0,6 mm hegyvastagságú One Business tollait a hibátlan végeredmény érdekében olyan vízálló tintával töltötték, ami garantálja azt, hogy a legkomolyabb szituációkban is száz százalékosan megállják a helyüket, és nem okoznak csalódást a legkomolyabb üzlet nyélbeütése során sem.

Ami pedig a legjobb, hogy több színben is kaphatók. A klasszikus, kék mellett fekete, zöld, valamint piros tintával is elérhetők. Így nem csak az üzletemberek, de a tanárok, az irodisták, a mérnökök, és gyakorlatilag bárki hasznukat veheti, akinek igazán jó, megbízható írószerre van szüksége a tökéletes munkavégzéshez.