Schneider Link-it rsotironnal mandalát színező kéz

Ha az írószerek tárolásáról van szó, egy dolog megegyezik az emberekben. Szeretjük, ha rend van körülöttünk. Szeretjük praktikus módon, kis helyen tartani tollainkat, filctollainkat, szövegkiemelőinket.

A SCHNEIDER Link-it írószerek használatával azonban nem csak a tárolás lesz egyszerűbb. Kedvenc színeink elrendezése is könnyebb, és egyben szórakoztatóbb feladattá válik. Ráadásul úgy, hogy a környezetünknek sem ártunk annyit, mint a hagyományos szövegkiemelők vagy filctollak használatával.

Hogy mindez hogyan lehetséges? Egyszerűen, mint egy pofon! Bemutatjuk a SCHNEIDER Link-it figyelemreméltó újdonságait és legjobb tulajdonságait.

Mit tud a SCHNEIDER Link-It, amit más írószerek nem?

A SCHNEIDER Link-It termékcsalád innovatív, összeilleszthető tűfilcekből, rostirónokból, szövegkiemelőkből vagy golyóstollból áll. A készletekben található darabok játékos összeillesztésével kétvégű írószereket kaphatunk, melyek segítségével rengeteg helyet spórolhatunk a tolltartónkban vagy akár az íróasztalunkon.

Mindnyájunknak megvan a saját stílusa, és az elképzelésünk arról, hogyan szeretjük legjobban használni írószereinket. A Link-it tűfilceket, rostirónokat, szövegkiemelőket és golyóstollakat éppen ezért kedvünkre párosíthatjuk egymással, a színeket pedig tetszőlegesen kombinálhatjuk. Ilyen módon ráadásul mindig magunknál tarthatjuk az épp szükséges darabokat, anélkül, hogy elkeverednének, szétszóródnának.

Nem kell attól sem félni, hogy összekeverjük őket, a kupak színe ugyanis megegyezik a tinta színével, így mindig könnyedén megtalálhatjuk azt a szövegkiemelőt vagy irónt, amihez a munkához éppen szükségünk van.

A SCHNEIDER Link-It írószerek használata mindennek tetejébe különösen kényelmes is. A gumírozott, háromszög alakú tolltest tökéletesen illeszkedik mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek kezébe. Használata ezért sok más márka filceivel ellentétben sokkal praktikusabb.

Nem csak praktikus, de környezetkímélő is

Manapság egyre fontosabb kérdéssé vált saját környezetünk védelme. Éppen ezért a SCHNEIDER Link-It írószerek megtervezése során a gyártó erre a szempontra különösen nagy figyelmet fordított.

A SCHNEIDER Link-It termékek mindegyike biológiai úton lebomló anyagból készül, és az írószerek gyártási folyamata is környezetbarát. Ez azt jelenti, hogy a szövegkiemelők és filcek testét a gyártó 88 százalékban természetes alapanyagú műanyagból készíti, és az előállítás során az átlagosnál kevesebb energiát, valamint környezetre káros anyagot használ.

Sőt, a SCHNEIDER Link-It készletekhez tartozó, állítható tolltartó is újrahasznosított műanyagból készült, melyet a gyár saját műanyag feldolgozójában állítanak elő.

A felnőttek és a gyerekek is imádják

A SCHNEIDER Link-It szövegkiemelők négy, golyóstoll nyolc, míg a rostirónok és tűfilcek tizenhat különböző színben kaphatók, darabra, vagy különböző darabszámú készletek formájában is. A dupla végű szövegkiemelők, filcek és golyóstollak munkához, tanuláshoz, és szórakozáshoz is ideális megoldást jelentenek az egész család számára.

A gyerekek az iskolában és otthon is használhatják őket, akár a tananyag fontos részeinek kiemeléséről, akár színezésről, rajzolásról van szó. A felnőttek pedig a munka során, az irodában is hasznát veszik a kényelmesen használható, kreatívan kombinálható, környezetbarát írószereknek.

A praktikusan és játékosan összeilleszthető SCHNEIDER filcek és irónok olyan szuper írószerek, melyek egyetlen háztartásból, irodából, vagy iskolai tolltartóból sem hiányozhatnak.