Kis iskolás lány irodaszer áruházban kezében füzetek mellette a polcon tolltartók

Tolltartók – megmutatjuk a legnépszerűbbeket

Emlékszel még, milyen jó érzés volt szeptemberben az új iskolaszerekkel felszerelt tolltartóval, vagy nagyobbacskaként már körzővel, vonalzóval a hátizsákodban beülni az iskolapadba? Nem mindenki szereti az iskolát. Van, aki a háta közepére sem kívánja. De ezek az apró mozzanatok bármelyik gyereknek mosolyt csalnak az arcára.

A tolltartók olyan funkcionális tárolók, amik akár dekoratív értéket is képviselhetnek, feldobhatják a gyerekek mindennapjait az iskolában. Az asztali tolltartókról is lesz szó. Ezek a házi feladat íráshoz, a tollak, ceruzák, színesek előhúzására ösztönözhetik a hazaérkező iskolásokat, de akár az osztályterembe, irodába is érdemes lehet beszerezni egy-két praktikus darabot.

Melyik tolltartó kinek való?

Sokan esküsznek az iskolakezdők, alsótagozatosok esetében a többzsebes, emeletes, nagyobb tolltartók használatára. Ezek praktikusak lehetnek, hiszen a kicsik sokszor a teljes színesceruza-és filctoll készletüket is magukkal viszik az első években. Ezen kívül praktikusak lehetnek a külön zsebek, hiszen minőségükben is megőrzik a tollakat, rotringokat. vonalzókat például.

Egyszerű, egyzsebes kivitel

Az egyszerűbb kivitel is képes a hegyes ceruzákat épségben megtartani, és jó esetben még a hegyező, a radír is kényelmesen elfér bennük. Amellett, hogy egy-két zsebbel rendelkezzen a tolltartó, sokaknak órarend tartóként, bérlet, buszjegy, vagy épp a diákigazolvány tárolására is szolgál, amíg nem lesz saját pénztárcája, irattartója a gyerkőcnek.

Az idősebbek, gimisek, egyetemisták pedig általában már önállóan megoldják az írószerek tárolását, inkább otthon tartanak több ilyen felszerelést, hiszen nagyrészt elektronikusan jegyzetelnek, online cserélnek tananyagot.

Izgalmas megoldások

A kínálatunkban például megtalálod a kólás doboz alakú hengeres tolltartót, a Londont, Párizst, New Yorkot illusztráló egyzsebes tárolókat. Ezeket ajándékba is adhatod a nagyobb gyerekeknek, akik rajonganak egy-egy külföldi nagyvárosért, vagy épp szívesen utazgatnak a világban. Színes, vízálló bevonattal ellátott és vászonborítású modellek is kaphatók, ki-ki igény szerint válogathat közülük.

Otthoni megoldások

Az asztali tolltartók, írószertartók szinte minden háztartásban jelen vannak. Alkalmasak nem csak az írószerek, de a sminkecsetek, vagy épp a fogkefék, borotvák, egyszóval a fürdőszobai kiegészítők tárolására. Ezek is többféle színben és kivitelben választhatók, hiszen egyszerűségükben mégiscsak a dekoráció részét képezik, mihelyst az íróasztalra, irodába, váróterembe helyezzük őket.

Ha az iskolakezdéshez jó minőségű eszközöket, kiegészítőket keresel, a legjobb helyen jársz nálunk. Nézz körül, és válogass az egyre bővülő kínálatból!